Jeg har længe gerne ville ændre væggen hvor min seng står. Jeg ville gerne have en masse sorte rammer med billeder fra Irland og så en fin lyskæde. Forestillede mig bare at det ville se rigtig rigtig sødt ud, så jeg har skaffet mig 18 stk sorte rammer fra Tiger (Det har taget mig lang tid, for det skulle være den samme slags, og de var tit udsolgt :/) Og så skulle jeg jo lige til Irland igen, og have en masse fine billeder, der fik jeg valgt 15 stk (3 billeder fra mine to andre ture), redigeret i dem og fremkaldt, huggede min mors juletræs lyskæde, og voila, fin ny væg til mig. Det er lidt svært at tage billede af (Og nogle af billeder hænger skævt, I know), men synes det er blevet meget fint alligevel.

SONY DSC SONY DSC

4 Comments on En lille forandring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.