Jeg sad i går aftes og rettede lidt i mit tema, fordi jeg var lidt træt af det. Og så fik jeg åbenbart rettet i noget, jeg ikke skulle rette i! Så hele min side crashede, og kunne slet ikke vises.
Så jeg har ligget i dialog med one.com hele morgenen, for at få det fikset, både med back-up og så videre.
Det ser ud til at det er fikset nu. Jeg har måtte slette det gamle tema, fordi jeg kunne ikke få det til at virke helt, men har så dette nye, som jeg lige skal have ændret lidt, men det kommer hen af vejen.
Dog har jeg også mistet kommentarer der er skrevet den 18 og 19 februar, så hvis du har skrevet en kommentar der, jeg ikke har svaret på, er det grunden, og du kan skrive igen 🙂

Hvis I oplever nogle fejl på siden, eller har nogle gode råd til forbedringer, må I meget gerne sige til. Og hvis I af en eller anden grund ikke kan kommenterer, så skriv en mail, tweet eller på min facebook side 🙂

2 Comments on En hurtig lille update

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.