59659_4440466846228_1151453111_nJeg snakkede for 1½ måned siden ca. om et strygerkursus med Kim Sjøgren. Ja, nu er dagen så endelig kommet. Dette indlæg bliver udgivet automatisk, da jeg i går tog hjem til min mor, for at sove. Jeg skal ret tidligt op lørdag, for at være i Holbæk kl. 10.00. Togene passer ikke, så kommer til at være der kl. 9.00. :/ Men sådan er det.
De har dog “varslet” at der skal være stor fest fredag aften på mit kollegie, og det kunne jeg ikke lige overskue, når jeg skal tidligt op, så jeg smuttede hjem til min mor for at sove 🙂

Indrømmet, jeg har ikke fået øvet så meget jeg burde. Både pga. sygdom, men også fordi jeg ikke helt har fået taget mig sammen. Jeg har ikke øvet andet, og har været ved at gå lidt tør i det vi skulle spille. Specielt fordi jeg spiller 2. violin, hvor alt ikke er melodi, og så kan det være lidt svært. Men det skal nok gå, jeg satser bare på at have det sjovt, og forhåbentligt lære en masse ting. Der er en anden pige fra Roskilde Musiske skole der skal med, jeg har øvet med hende, 2 gange i stedet for orkester undervisning. Så jeg er ikke alene dernede 🙂

Men tror det bliver rart hårdt. Det er fra 10.00 til 17.00. Selvfølgelig med pauser, men alligevel. Det er meget lang tid at spille. Også fordi det rent faktisk er ret hårdt fysisk at spille violin. Så jeg spår en søndag med masser af afslapning og læsning 😉

Mine tasker er i hvert fald pakket, en med violinen og grej, og en med bøger og sådan 😉
Wish me luck, og bed til at jeg er i live bagefter 😛

1 Comment on En hård dag venter

  1. Wow, 10-17 var da også noget af et skema! O_o Jaja, pauser ind i mellem, men stadig, det er da ret lang tid for den slags synes jeg. Krydser fingre for at det går dig godt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.