Jeg har været på Ro’s Torv i dag sammen med min mor. Det var godt lige, at få hende set en sidste gang i år! 😀 hehe. Vi fik noget rigtig lækkert mad på en italiensk restaurant, og gik derefter lidt rundt og fik shoppet lidt.

En grøn affaldsspand til badeværelset, fik den af min mor. 4 små grønne bloklys og en rød pung. Alle tingene er fra Tiger.

Terminalen fik jeg af min mor, fra Tiger. Schindler’s List købte jeg i Fona. Silence er fra Arnold Busck, og har jeg fået af min mor.

Jeg købte denne Malibu i Føtex. Det er en speciel Winter Edition, med kokos stykker inde i, der skal ligne snefnug. Og det gør de! Hehe. Det ser bedre ud i virkeligheden. Den gemmer jeg til i morgen, har også 2 liter kakao til den. Samt en stor flaske Mokai. Burde være nok  😀

Jeg er blevet næsten rask nu, men ikke helt. Bliver hurtigt udkørt. Håber jeg er helt frisk til i morgen.

2 Comments on En dag på Ros Torv

  1. Det lyder lidt åndssvagt, at man skal det. Dengang jeg selv skulle installere linkwithin, havde jeg også problemer, men det løste vidst sig selv. Hvem tænker på at skrive index.php bagefter?

    Ja, det har du med et par år. 😉 Ej, men filmene er gode, men bøgerne er bedre. Der er så mange gode detaljer, filmene ikke kan få med. 🙁

    Åh, det hader jeg også nogle gange, men aldrig for længe. Mine forældre hader dog, at jeg elsker bøger. Da jeg boede hjemme, var det hele tiden: “Nu ikke noget med at købe flere bøger!” Jeg lyttede ikke. xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.