En bog der altid gør dig glad når du læser den?

Under spørgerunden var der en der stillede overstående spørgsmål. Det er et af de rigtig svære spørgsmål synes jeg. Nu er det ret sjældent at jeg genlæser bøger, og det er kun få bøger jeg har læst mere end 2 gange.

Jeg har mange bøger jeg er glade for, men det er ikke specielt muntre bøger, så jeg har tænkt længe og valget faldt på en jeg har læst 2 gange og grint højlydt af, både hjemme og i det offentlige. Det må tælle ikk’?

Halfway to the Grave af Jeaniene Frost. Jeg elsker virkelig den bog og slugte den råt. Der er ret mange sjove scener i som har fået mig til at grine højlydt og fået mig i godt humør hvis humøret har drillet lidt. Det er en vampyr serie, og så tænker nogle sikkert, åh ikke endnu en vampyr bog, men jo. Coveret er heller ikke ligefrem det bedste på markedet, det er nok også derfor at den fik lov til at ligge ulæst temmelig længe, og det ærgrer jeg mig lidt over nu. Men jeg fik den læst, og genlæst. Serien er præget af humor, dog mest de to første bøger, selvom der kommer enkelte guldkorn ind i mellem.

I kan læse min anmeldelse her. Har I læst den, og hvad synes I om den?

2 Comments on En bog der gør mig glad

  1. Jeg synes faktisk coveret til Halfway to the Grave er ret fin. Det var det første jeg faldt for ved den serie. Har dog ikke læst den endnu. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.