Så er det igen blevet tid til eksamen. Jeg er vel ikke den eneste derude?
I denne omgang har jeg 4 eksamener. Jeg er i gang med en ugelang Retorik og Stilistik eksamen der skal afleveres den 26, samtidig er jeg i gang med en i Britisk Historie, som jeg skal skrive og afleverer den 27 hvor jeg også skal ind på skolen til en stedprøve i samme fag i 3 timer. Suk. Var det ikke nok med enten en hjemmeopgave eller stedprøve?

SONY DSCSå har jeg en lille pause, og derefter venter der en Engelsk Litteratur fra 1350 til 1776 som er en stedprøve den 2 juni, derefter kommer mit yndlingsfag *host host* nemlig sproglig variation og forandring som er en hjemmeopgave fra den 3-6 juni. Men den 6 juni er jeg så også færdig med 2 semester! Hvis jeg vel og mærket består alle mine eksamener. Synes altså tiden går ret så hurtigt!

7 Comments on Eksamens tid

 1. Puha jeg hader eksamener .. Jeg har fem eksamener på tre uger, og fire af dem er mundtlige.. Hvornår er det lige jeg vil få tid til at sove? xD Og så al den stress! puha ..

 2. Jeg har ikke nogle eksemer lige nu. Men jeg hader dem, Så følger virkelig med dem, der sider og er i gang med deres. Held og lykke med dine når du når der til 🙂

  • Jeg er allerede nået dertil 🙂 Som jeg skrev i indlægget er jeg i gang med to store skriftlige afleveringer lige nu 🙂
   Men tak, jeg glæder mig bare til de er overstået!

 3. Sidder med to skriftlige oven i hinanden lige nu, de skal begge være 15-20 sider og skal afleveres d. 2. og d. 4. juni, hader det virkelig! Og jeg stresser helt vildt, men det er lidt en trøst, at man kan føle med i, at så mange sidder med det samme problem. 🙂 God læse/skrivelyst!

  • Årh puha! Men ja at have to samtidig er ikke sjovt -.- Min ene den der skal afleveres mandag skal være 10-12 sider og den der skal afleveres tirsdag når jeg skal ind til stedprøven i samme dag skal være 5-8 sider.
   Men det er rart at man ved der sidder andre derude med samme “problem” i øjeblikket 😀 Hehe.
   Tak, og god læse/skrivelyst til dig også 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.