Jeg afsluttede mit engelsk kursus sidste onsdag, og var til min første eksamen i mandags. Mundtlig. Jeg hader mundtlige eksamener. Nå men, som om det ikke er nok med nerver, lagde jeg mig også syg med en ordentlig omgang maveinfektion. Sov hele søndagen væk, mavekramper, kvalme og kastede op ved en smule mad. Det fortsatte mandag -.- Så jeg måtte proppe mig med masser af cola, og så kæmpe mig igennem mundtlig eksamen pisse dårlig! Men jeg bestod heldigvis!

Jeg skulle have været i biografen om eftermiddagen, men måtte tage hjem efter jeg kastede op igen på Ros’ Torv :/ Tirsdag tog jeg ud og spise frokost med min farmor og der røg hele frokosten også op.

Nu her onsdag sidder jeg så en smule bedre, men jeg har ikke spist andet end bananer, marie kiks og toast brød og drukket cola siden søndag. Jeg savner noget ordentligt mad 🙁 Og som om kvalme og opkast ikke var nok, så er det også begyndt den anden vej -.- (Too much information, I know)

Derfor har her været lidt stille den sidste tid. Jeg har ikke rigtig haft overskud til bloggen. Dette er også kun lige en kort bemærkning inden jeg vil vende tilbage til dette:

Ikke-navngivet-1 kopi

Nemlig mere eksamenslæsning. På mandag skal jeg op til den skriftlige eksamen. Så den vil jeg læse op til og så spise lidt flere bananer og toastbrød (Jeg er mega træt af bananer og toast)

10 Comments on Eksamen

 1. God bedring til dig – der er bare ikke noget værre end sindssyg kvalme kombineret med generel dårligdom. Urgh!

 2. Jeg er fuldstændigt enig med Nikoline. At klare mundtlig engelsk (på A niveau ikke?) i sådan en medtaget tilstand fortjener helt sikkert en god omgang selvforkælelse. 🙂 Kunne det hjælpe med noget vand også? – selv plejer jeg kun at kunne spise musebidder af rugbrød med et tyndt lag leverpostej, når jeg rammes af sådanne maveonder. >_<

  Håber i det mindste, at det kun kan gå op ad bakke nu, især efter så lang tid!!?

 3. Det skulle også være godt for maven at spise revet æble.

  God bedring og held og lykke med læsningen.
  Og tillykke med at bestå det mundtlige

 4. Tillykke tillykke med at bestå det mundtlige 🙂 Altid noget at du klare den, når du har været så syg som du har været.

  Kom du enlig til lægen med det?
  Efter den her omgang og bestået det mundtlige burde du forkælde dig selv med en bog eller to 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.