23044207

Forfatter: Eden Fierce | Original titel: Eyes of the Woods | Serie: – | Antal Sider: 180 | Genre: Fantasy | Forlag:
Stjerner:

Eris Helgren knew her life was about to end. A daughter of the Priory—a generations-old family who protect their territories from nightwalkers—Eris was strong and independent. But on her birthday, her father would announce her betrothal. A year later, she would be forced to marry.

What Eris didn’t know was that the very monsters she hunted were watching her, and that being tamed wasn’t what would kill her after all.

In a land where the woods were forbidden and the laws meant life, Eris will have to make a decision that could bring peace between enemies, or war among friends.

Denne bog er rigtig svær. Jeg vil virkelig gerne kunne lide den. Coveret er utrolig flot! Den lyder spændende, og selve grundplottet er også godt! Midt i læsningen fandt jeg ud af at forfatteren kun var 14 år da hun skrev bogen. Det er ret godt gået synes jeg. Men det ændre ikke på at den grundlæggende var lidt ringe.

Skrivestilen er på nogle punkter ganske udmærket. Hun skriver ikke dårligt, men hun mangler at finpudse sin skrivestil. Der var mange steder hun sprang lidt rundt i stilen som om hun ikke helt kunne finde ud af, hvordan hun skulle fortælle historien.

Personerne var lidt flade, men det skyldes måske at bogen var ufattelig kort, så de ikke fik tid til at udvikle sig i. Dialogerne føltes til tider falske og mange af karaktererne føltes uvirkelige og deres handlinger urealistiske. For eksempel, så accepterer Aris sin ‘skæbne’ (Jeg ved ikke lige hvad jeg ellers skal kalde den), alt for hurtigt og jeg sad tilbage med følelsen af at mangle noget.

Det allerstørste problem med bogen er hvor kort den er. En bog kan sagtens være god, selvom den er kort, men Eyes of the Woods var ikke god, og det er dette der virkelig trækker den ned. Samtidig er det ikke en del af en serie. Forfatteren vil så meget med sin historie, det kan jeg virkelig mærke, men der er simpelthen ikke tid nok, så det hele føles jaget og kunstigt. Bogen kunne sagtens have været dobbelt så lang, sådan at nogle af tingene blev forklaret lidt bedre – det føltes med hult. Jeg blev tit forvirret, fordi der blev introduceret nye ting, opfundet nye ting. Der var også ret mange personer med, og det gjorde mig endnu mere forvirret.

Alt i alt var det en utrolig forvirrende bog, og det er ret ærgerligt, for jeg kunne sagtens se potentialet i den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.