24644905Forfatter: E. Nesbit
Original titel: Fairy Tales for Young Readers
Serie:
Antal Sider: 112
Genre: Fantasy, Fairy Tales
Forlag: Dover Publications
Udgivet: 2014
Sprog: Engelsk
Kilde: Netgalley
Stjerner:

Det handler den om:
Readers of all ages will find fresh enchantment in familiar fables with this charming storybook. Famed children’s writer E. Nesbit, author of Five Children and It and Shakespeare’s Stories for Young Readers, offers captivating retellings of nine famous fairy tales.
This treasury of folklore begins with “Cinderella,” “Beauty and the Beast,” “Jack the Giant-Killer,” and “Puss in Boots.” Other timeless tales include “Jack and the Beanstalk,” “Dick Whittington and His Cat,” “The Sleeping Beauty in the Wood,” “The White Cat,” and “Hop-o’-my-Thumb.”

Min mening:
Jeg elsker eventyr. Det har jeg altid gjort. Nogen kan jeg selvfølgelig bedre lide end andre, og det er langt fra alle jeg kender til. Da jeg så denne titel på Netgalley var jeg slet ikke i tvivl om at jeg måtte søge om den.

Der er de klassiske eventyr som Cinderella, Beauty and the Beast, Jack and the Beanstalk, men der er også nogle jeg ikke kender som The White Cat og Hop-o’-my-Thumb. Det var alle skønne læsninger, og Nesbit har en fantastisk evne til at formidle disse gamle eventyr på en rigtig eventyrlig måde. Jeg nød at læse et eventyr af gangen og komme tilbage til barndommens magiske univers. Kan du godt lide eventyr, synes jeg helt klart du skal undersøge denne udgave. Den er kort og så har den et rigtig fint cover.

Af disse eventyr var Puss in Boots nok min favorit. Hvilket eventyr er din favorit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.