Jeg er på udkig efter det perfekte par støvler til efteråret. De må ikke være for varme, for det skal ikke være vinterstøvler. Jeg har faktisk et par allerede som jeg synes er helt vild fede, men de klemmer lidt på siden af mine fødder, så jeg skal se om jeg ikke kan tage mig sammen til at gå med dem og håbe på at de udvider sig lidt. På det punkt forbander jeg altså lidt at jeg har så store fødder -.- Men okay, når jeg er ca. 180 cm høj ville det vel også være underligt hvis jeg brugte størrelse 38? 😉

Mit problem er egentlig ikke at jeg ikke kan finde nogle jeg kan lide, der er masser, men de er aldrig min størrelse. Mon det ville hjælpe, hvis jeg skar mine tæer af? 😛 Og ja, der må ikke være hæl på, så det fjerner også nogle muligheder

Ikke-navngivet-2 kopi

Sorel har et par (Yderst til venstre på billedet) som jeg ret godt kan lide, men de skriver at størrelsen er lille, så tror ikke jeg ville kunne passe den 🙁

Ellers har Levis også nogle fine modeller som jeg helt sikkert skal kigge nærmer på. Det kunne være lækkert hvis jeg kunne finde nogle jeg kunne have med til Irland. Selvom jeg dog sikkert ender med kun at tage kondisko og gummistøvler med

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.