Jeg fik ikke skrevet flere indlæg mens jeg var i Irland, efter det der omhandler Kilkee. Der er ikke så meget at fortælle om selve hverdagen, da jeg bare arbejdede. Vi var jo to piger, og vi startede ud om morgenen/formiddagen med at passe de to børn, om eftermiddagen gjorde vi rent (Eller prøvede) og så havde vi fri sent eftermiddag / aften, men var alligevel sociale med familien.

Min sidste fri weekend skulle jeg rigtig havde været i Kilkee igen, hvilket ville have været okay, men jeg ville gerne blive i Kinsale, så jeg kunne få set noget mere af den by. Matthew, knægten jeg passede, ville heller ikke af sted, fordi han havde to fodbold kampe, så han havde spurgt om jeg kunne blive hjemme sammen med ham, da vi skulle have været af sted om fredagen. Det ville jeg gerne, og jeg brugte min fredag i selskab med ham og hans meget meget irriterende og øretæveindbydende ven, som var vores nabo. Lørdag havde jeg fri, og var oppe i Kinsale by og oppe på et fort. Det var den hårdeste tur at gå derop, det tager ca. 45 minutter at gå derop, hvilket i sig selv ikke er så slemt, men der er de stejleste bakker! Men jeg klarede det og det var fedt! Jeg elsker gamle bygninger.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCVejret var super irriterende, hele turen derop og mens jeg var på fortet var det overskyet med mørke truende skyer, samtidig med at det var ret varmt. Da jeg forlod fortet forsvandt alle skyerne selvfølgelig!

Efter fortet gik jeg tilbage til byen og mødtes med en anden au-pair (Ikke hende der boede hos samme familie, for hun var i Kilkee, men en anden) hvor vi gik rundt et par timer, inden jeg lige skulle passe Matthew 1½ time.

Ved disse farvestrålende bygninger lå en lille cafe der hed the Milk Market hvor mange kunne få både drikkevarer og mad. Jeg elsker at spise ude, jeg er ikke den store kok og har svært ved at finde på retter jeg kan lave. Derfor kan det jo så være godt ind i mellem når man støder på en mad side der har forskellige opskrifter man kan bruge eller få inspiration af.

SONY DSC SONY DSC

2 Comments on Den sidste weekend i Kinsale

    • Haha, ja men havde bare heller ikke lyst til at skulle gå tilbage af de mega stejle bakker 😛 Og så havde jeg en aftale senere på dagen, som jeg gerne skulle nå 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.