Jeg er kommet nogenlunde levende igennem de første par dage af mit kursus. Det er virkelig hårdt haha. Når jeg sidder i toget på vej hjem, kan jeg godt mærke at jeg har siddet og haft engelsk i 7 timer. Og så er det hjem til yderligere et par timers lektier. Der er ret mange lektier. Flere end da jeg havde tysk, men det er okay. Jeg skal i det mindste ikke kæmpe med at forstå sproget.

Hver weekend får vi en skriftlig opgave vi skal aflevere. Det er tidligere skriftlige opgaver, så vi kan øve os. Den første her tager jeg ikke helt så meget tid på, men det vil jeg gøre på de andre, for man er jo på tid til eksamen.

Jeg kan ikke finde ud af om jeg synes min lærer er rigtig god. Han er ikke fantastisk, men bare mere middelmådig, hvis det giver mening? Og så er han englænder. De første to dage var jeg slet ikke sikker på om han overhovedet kunne tale dansk, ha ha 😀

Jeg har ikke fået læst så meget i privaten, for torsdag var jeg hjemme hos nogle veninder til grillhygge (Hvor jeg lavede lektier inden maden) og fredag hos min mor. Onsdag gik jeg i seng efter aftensmad, og tiden før var lektier. Men er ved at komme ind i en rytme nu. Det har været svært efter min lange ferie hehe.

Vi har allerede fået vores eksamens datoer, hvilket er dejligt. Den mundtlige eksamen ligger enten den 12 eller 13 august, og den skriftlige den 19. Og vi har sidste skoledag den 7. Ja, der er nok at se til 😉

Jeg synes bare lige jeg ville give en lille update 😉

3 Comments on Den kære skoletid

  1. Ih krydser fingre for at du klarer det fantastisk – Men det skal du nok, det er jeg sikker på. Sproget er jo meget nemmere end det tyske. :S Jeg har dog hørt rygter om at de går virkelig meget op i grammatik på dit niveau nu, så er der nogle dele dér du er i tvivl om, ville jeg nok sætte ind med at terpe ekstra inden eksamen. 🙂

  2. Ja det synes jeg også :/ Det er anden gang de ikke skriver tilbage. Hvor jeg har spurgt om jeg måtte anmelde en af deres bøger.

    Kan du huske hvilken mail du skrev til? For så kan det være at det vil hjælpe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.