Jeg blev spurgt om den bedste bog jeg har læst som ung og voksen. Jeg havde nemt ved at tænke på bogen som ung, men lidt sværere ved den som voksen, simpelthen fordi jeg har læst så meget godt. Men jeg har alligevel forsøgt.

Som barn var den bedste bog jeg har læst Demon in my View af Amelia Atwater-Rhodes. Mange blev introduceret til vampyrer gennem Twilight. Jeg blev gennem Demon in my View (samt In the Forest of the Night).

Jeg er stadig vild med bogen. Jeg genlæste den for nyligt, og elskede hvert et ord, selvom jeg godt ved, at den ikke er perfekt. Men den har nu alligevel noget magisk. Samtidigt var det også denne, samt In the Forest of the Night, som var med til at lære mig at læse bøger på engelsk. Den har en utrolig stor betydning for mig, også fordi jeg læste den i en svær periode af mit liv. Jeg knuselsker den bog, og også de andre vampyrbøger som Amelia Atwater-Rhodes har skrevet. Jeg kan ikke helt huske, hvordan jeg opdagede disse bøger, men de betyder i hvert fald rigtig meget for mig.

Som voksen må jeg nok nævne Darkfever af Karen Marie Moning. Er I trætte af at høre om den? Beklager, haha, men jeg elsker virkelig den bog. Jeg er vild med skrivestilen, personerne, handlingen og ja, så foregår den i Irland. Jeg er stadig fuldstændig betaget af Irland. Hvis du ikke har læst serien, kan jeg kun anbefale den! Og hvis du har, og ikke kan lide den? Ærgerligt for dig, men hold din mening for dig selv, haha 😛 Anyway, så kunne jeg have nævnt rigtig mange andre bøger, som er mindst lige så vigtige som Darkfever, men denne vild altid have en speciel plads i mit hjerte. Jeg elsker den, og jeg kan faktisk ikke helt sætte en finger på hvorfor jeg elsker den så meget, det gør jeg bare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.