18001489Forfatter: Demitria Lunetta
Original titel: In the After
Serie: In the After #1
Antal Sider: 464
Genre: Dystopi
Forlag: Alvilda
Udgivet: 2013
Sprog: Engelsk
Kilde: Kindle
Stjerner:

Det handler den om:
They hear the most silent of footsteps.
They are faster than anything you’ve ever seen.
And They won’t stop chasing you…until you are dead.

Amy is watching TV when it happens, when the world is attacked by Them. These vile creatures are rapidly devouring mankind. Most of the population is overtaken, but Amy manages to escape—and even rescue “Baby,” a toddler left behind in the chaos. Marooned in Amy’s house, the girls do everything they can to survive—and avoid Them at all costs.

After years of hiding, they are miraculously rescued and taken to New Hope, a colony of survivors living in a former government research compound. While at first the colony seems like a dream with plenty of food, safety, and shelter, New Hope slowly reveals that it is far from ideal. And Amy soon realizes that unless things change, she’ll lose Baby—and much more.

Min mening:
Denne bog er fantastisk! Så er det sagt, og i princippet kunne det være det hele, men jeg må nok hellere komme med en ordentlig anmeldelse.

Skrivestilen er fantastisk. Dette er en af de få bøger, hvor det virkelig var som en film der kørte i hovedet på mig og ikke ord på papir. Selve ideen er virkelig fed! Bogen er delt op i tre dele, og det var super fedt. Første del var før Amy og Baby kommer til New Hope. Det er tre år efter at They kom og verden blev vendt på hoved. Det er en slags introduktion til universet, og udover at følge dem efter They kom, er der også flash-backs til da de hele skete, til Amy var kun 14 år og blev efterladt helt alene. Jeg fik virkelig ondt af Amy, men hun er en surviver. Hun har udviklet sig fantastisk, og jeg elskede at se hvordan hun reagerede. Baby kunne jeg også godt lide, hun var ret fascinerende. Det er svært at beskrive hende uden at afsløre noget.

Them. Dette er vildt spændende, jeg elskede Them, de var vildt fascinerende, hvordan de havde ændret verden, hvordan de kom til og alt hvad der handler om dem. Hele ideen med at de hører så godt, og alt skal være så stille var vildt spændende og anderledes. Det bidragede med en meget dyster stemning til bogen, hvilket jeg virkelig elskede.

Det hele ændre sig da vi kommer til anden del. Jeg elskede den del, nok mere en første del. Den var fantastisk. Det er dog virkelig svært at snakke om det uden at afsløre noget. New Hope er ikke hvad det ser ud til at være, det står også på bagsiden. Jeg havde dog ikke set hvad der ville ske og der kom en del overraskelser som jeg ikke lige havde forudset. New Hope pissede mig virkelig af. Altså ikke på en dårlig måde, men det var jo heller ikke en fantastisk by. Jeg kan virkelig ikke udtrykke mig uden at komme til at afsløre noget, og det vil jeg ikke. Men ja, det er virkelig interessant.

Jeg elskede sammenspillet mellem Amy og Baby igennem hele bogen. Generelt er jeg vild med alle personerne, de er så troværdige og forskellige. Jeg elskede at læse hvordan de alle reagerer på diverse situationer. Jeg elsker virkelig denne bog, den er fantastisk. Jeg glæder mig til at læse den næste bog og se hvad der ser, for den sluttede med en cliff-hanger!

2 Comments on Demitria Lunetta: In the After

    • Jeg har prøvet at holde anmeldelsen fri fra spoilers 🙂 Men ja, det kan være svært jo. Men glæd dig til den! Den er SÅ god

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.