Skifter I sko efter sæson? Eller kun ved vinter og sommer?
Jeg tror nemt at efterår og forår kunne gå hen og blive de samme sko, men man kunne sagtens prøve at finde nogle sko, der passer mere til de enkelte årstider.

Hvis vi starter med den sæson vi er i nu (Ifølge kalenderen) Sommer:

Et eksempel kunne f.eks. være denne sandal. Jeg kan i hvert fald personligt, godt lide at gå i sandaler, når vejret tillader det. Men ikke sandaler, hvor der går nogen igennem tæerne, det er bare ubehageligt. Kan I lide at gå i sandaler?

Til efteråret kunne man vælge et par støvletter, som denne f.eks. De er lidt varmere, og mange gange mere gode til efterårets lidt barskere vejr.

Når sneen kommer og det bliver vinter, skal man have fat i et par rigtige dejlige varme vinterstøvler.
Jeg synes altid det er sværest at finde vinterstøvler, jeg vil både have en der er pæn at kigge på, som varmer rigtig godt og er god at gå i.

Når vinteren er overstået, kommer vi til foråret – min yndlings årstid.

Der kan man vælge at gå i sneakers, ballerinaer eller bare nogle fine lukkede sko som denne. De er hverken for kolde eller for varme, og de kan også bruges om sommeren og efteråret, hvis vejret tillader det 🙂

 

1 Comment on De fire årstider

  1. Går ret meget i samme sko året rundt. Er den dovne type, der ikke gider bøvle med mærkelige lukninger, så det er som regel bare et par sneakers man bare kan hive på 😛 Meeen sandaler når vejret tillader det selvfølgelig. Og vinterstøvler i koldt vejr 😛 Men ellers skifter jeg ikke ret meget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.