indexForfatter: Darren Shan
Original titel: Cirque du Freak
Serie: The Saga of Darren Shan #1
Antal Sider: 180
Genre: Paranormal
Forlag: Harpercollins
Udgivet: 2000
Sprog: Engelsk
Kilde: Paperback
Stjerner:

Det handler den om:
Darren Shan is just an ordinary schoolboy – until he gets an invitation to visit the Cirque du Freak…until he meets Madam Octa…until he comes face to face with a creature of the night.

Soon, Darren and his friend Steve are caught in a deadly trap. Darren must make a bargain with the one person who can save Steve. But that person is not human and only deals in blood…

Min mening:
Jeg har allerede haft læst denne bog på dansk for mange mange mange år siden (Nu lyder jeg gammel!) Så jeg kendte allerede godt historien, selvom jeg dog kun kunne huske hovedtrækkene. Min mening har ikke ændret sig, jeg er måske i princippet for gammel til den nu, men den er perfekt hvis man vil have en sjov og hurtig læst bog.

Darren er en ung knægt, og han er som jeg forstiller mig unge drenge i den alder nu engang er. Han er bange og ved ikke rigtigt hvad han skal stille op i de forskellige situationer, men han prøver så godt han kan, og hele hans liv ændres drastisk i sidste ende på flere måder! Det var spændende at se hvordan det hele gik for sig.

Skrivestilen er lige ud af landevejen, den er ikke kedelig men heller ikke den bedste jeg har oplevet, den holdt mig fanget og jeg havde lyst til at læse videre, hvilket jo også er det vigtigste. Jeg glæder mig til at læse videre i serien, og se hvad der nu sker for den unge Darren Shan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.