Jeg har også læst et par mindre gode bøger i 2013, her kommer nogle af dem, med de værste først.

8702134032Jeg syntes simpelthen denne bog var forfærdelig kedelig. Jeg tror ikke engang at jeg læste den færdig, men jeg kan ærlig talt ikke huske det. Bogen står ikke engang på mine hylder længere. Den var nok årets skuffelse. Og så er coveret heller ikke videre pænt. Jeg læste den udelukkende kun pga. forfatteren og at jeg havde fået den gratis. Jeg har hørt om folk der elsker den, men ja jeg synes den var så kedelig, og det eneste positive jeg kunne finde var sproget.

16007548Den ting der dog trækker aller mest ned, og det tror jeg de fleste der har læst bogen er enige med mig i er, at den minder utrolig meget om The Hunger Games. Det er helt vildt, så meget de to bøger minder om hinanden. Man er i hvert fald ikke i tvivl om, hvor Bidstrup har fået ideen og inspiration fra, og det synes jeg er rigtig ærgerlig. Det er en velskrevet historie med masser af potentiale. Simpelthen for uoriginalt, og selvom jeg egentlig godt kan lide bogen, trækker det ned, at den minder så meget om HG.

17736471Endnu en kopi af en populær bog. Vildveje er faktisk en meget god bog, den minder dog helt vildt meget om Twilight. Men når det er sagt, så er den meget bedre end Twilight! (Ikke fordi der skal så meget til). Alice er ikke ligeså irriterende som Bella, og Jack er ikke lige så vattet som Edward. Men de andre bi-karakterer mindede mig lidt om dem fra Twilight, samt selve handlingen. Det fact at vampyrerne ikke har hugtænder men bare meget skarpe tænder – det skriger jo bare Twilight.

18403472Janne Hejgaard skriver stadig rigtig godt, hvilket nok også er det eneste der forhindre bogen i at få bund karakter. Lola er jeg heller ikke helt så glad for længere. (…) Ja, som I nok kan læse, er jeg ikke særlig glad for denne bog, og det ærgrer mig, men sådan er det desværre. Det kan også være at jeg simpelthen bare er blevet for gammel. Jeg er dog stadig glad for at have læst den, og fået en slutning på serien om Lola.

ItemImage.aspxDet var ikke fordi den var dårlig som sådan, den var bare utrolig dyster og deprimerende, og jeg havde en smule svært ved at finde rundt i det hele. Det er 12 fortællinger, nogle hænger lidt sammen, og andre kunne jeg ikke finde en sammenhængen imellem. Jeg skal ikke kunne sige om, man skulle have læst Lapidus’ andre bøger først. Dette er den første jeg læser af ham. Egentlig ikke en dårlig bog, bare slet slet ikke min stil, hvilket jo vil påvirke dommen.

16029365Let bytte er en nem bog at læse, den er heller ikke på så mange sider igen.
Jeg må ærlig indrømme at jeg blev en smule overrasket da jeg fandt ud af at Mathias – hovedpersonen, er en dreng på 6 år. Det tog mig en smule tid at vende mig til, specielt fordi jeg virkelig ikke havde set den komme. Noget andet jeg havde lidt svært ved at forholde mig til, var at knægten skulle forstille at være et vidunder barn der er lynende intelligent. Det var ikke så meget det i sig selv, men mere den måde Evytt fik fremstillet det på, jeg virkelig ikke brød mig om.

4 Comments on Dårligste bøger i 2013

  1. Åh, hvor bliver jeg trist over at se JKR blandt de bøger du ikke kunne lide i år, for jeg var selv helt vild med den 🙁

    • Sådan er smag og behag så forskellig. Jeg er allermest en fantasy pige, og ja denne er bare slet ikke mig heller ikke genremæssigt. Og jeg ville aldrig have læst den ud fra cover og bagside tekst.

  2. Og netop derfor kommer jeg IKKE til at læse Den Tomme Plads. Den er SLET ikke min type bog, så den holder jeg mig bare langt væk fra, uanset hvem der har skrevet den.. Jeg synes ind imellem krimi er okay, så Gøgens Kalden kunne jeg måske godt finde på at læse ..

    • Så synes jeg heller ikke du skal læse den, for ja. selvom det er rowling så nej nej nej. Men tror nu ikke den er krimi, men mere noget social realistisk et eller andet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.