Så er det danske readathon slut, og jeg failede stort. Jeg gik i seng omkring kl. 02.00. Jeg kunne simpelthen ikke holde øjnene åbne længere og min hjerne blev til grød så jeg måtte læse den samme sætning om og om igen. Jeg tror jeg er den der har læst mindst, men jeg er nu ret godt tilfreds. Jeg kan have svært ved at læse i længere perioder, fordi jeg har nogle problemer med øjnene.

Men jeg fik læst 496 sider. Så det synes jeg er meget godt klaret selv. Jeg fik læst World After af Susan Ee, som jeg virkelig elskede. Jeg fik også begyndt på Hospitalet af Michael Kamp og fik læst 182 sider af denne. Den var bedst i starten og virkelig creepy, men det forsvandt efter lidt tid, og den er blevet en smule langtrukken, desværre.

SONY DSC SONY DSCJeg skal være med igen til april, og der håber jeg på at jeg klarer den bedre!

8 Comments on Dansk Readathon #4

  1. Hvis du selv er tilfreds, hvorfor har du så skrevet, at du failede? 🙂 Det handler jo bare om at læse – og have det sjovt 🙂

  2. Jeg synes at det er godt gået at du holdt dig til kl 2, og at du fik læst så mange sider 😀

    Kan du huske, hvornår den til April er?

  3. Jeg kender alt for godt det der med at være for træt til at læse, og læse den samme linje igen og igen uden at det giver nogen mening. Så jeg synes da det var rigtig flot at du blev ved til kl. 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.