Sidste år startede Plusbog Danish Book Blog Away, hvilket var super sjovt og spændende at følge, og i år er jeg en af de nominerede! Jeg er simpelthen så beæret og jeg jublede lidt da jeg fik beskeden! Jeg synes det er super fedt at flere er begyndt at anerkende bogbloggere, både forlag, forfattere og boghandlere!

Det er et kæmpe arbejde, at holde bogbloggen i gang, men jeg elsker det. Jeg har stadig mange ideer jeg gerne vil have ført ud i livet, og så har jeg jo lige været til Fantasy Festivallen i Esbjerg, som jeg snart vil fortælle en hel masse om! I kan godt glæde jer 🙂

Jeg vil blive super glad hvis I gider smide en stemme af sted efter min blog og dele min nominering. Bare det at være nomineret gør mig super glad, men det kunne være ret fedt at blive en af de 5 finalister! Du kan stemme på mig ved at klikke på billedet eller lige her.

Afstemningen løber indtil den 13 oktober

2 Comments on Danish Book Blog Award Nomineret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.