21851572

Forfatter: Danielle L. Jensen | Original titel: Warrior Witch | Serie: The Malediction Trilogy #3 | Antal Sider: 384
Stjerner:

The thrilling conclusion to the breakout Malediction Trilogy by Goodreads Choice finalist Danielle L. Jensen.

Cécile and Tristan have accomplished the impossible, but their greatest challenge remains: defeating the evil they have unleashed upon the world.

As they scramble for a way to protect the people of the Isle and liberate the trolls from their tyrant king, Cécile and Tristan must battle those who’d see them dead. To win, they will risk everything. And everyone.

But it might not be enough. Both Cécile and Tristan have debts, and they will be forced to pay them at a cost far greater than they had ever imagined.

Denne bog har jeg glædet mig til så længe. Jeg elskede Stolen Songbird. En virkelig fantastisk historie! Danielle L. Jensen kan virkelig skrive. Hidden Huntress var også rigtig god, dog ikke lige så god som den første. Jeg var så spændt på, hvordan Warrior Witch var. Jeg har nærmest ingen ord. Først vil jeg dog lige kommentere de tre titler. Jeg synes det er så fedt, at de har beholdt samme stil, med to ord og samme forbogstav. Det er så fedt!

Lad mig starte med at sige, at bogen slet ikke skuffede. Jeg elskede hver en side af den. Tristan og Cécile er virkelig interessante personer. De udvikler sig så meget, og går igennem så mange forfærdelige ting, specielt i denne bog. Jeg havde så ondt af dem flere gange, og der var da også et par gange, hvor mine øjne blev lidt fugtige. Jeg kan også rigtig godt lide de andre personer, Marc, Vincent og Victoria. Roland og Thibault er virkelig interessante personer, det samme med the duke, men det var spændende, at få nærmere kendskab til dem.

Handlingen er fantastisk. Fyldt med spænding fra start til slut. Der er intriger, og et par plottwist. Slutningen var… fantastisk. Den var anderledes, og til at starte med sad jeg bare og tænkte, nej? Det var simpelthen en fantastisk afslutning, og virkelig velovervejet. Intet kommer nemt til Tristan og Cécile, heller ikke slutningen, hvilket jeg egentlig synes er fair, eftersom de foretager nogle ret drastiske valg med alvorlige konsekvenser undervejs.

Jeg glæder mig helt sikkert til at genlæse trilogien igen på et tidspunkt snart. Hvis du endnu ikke har læst den, kan jeg kun anbefale den. Den er fyldt med spænding, kærlighed og masser af magi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.