24203777Forfatter: Danielle L. Jensen
Original titel: Hidden Huntress
Serie: The Malediction Trilogy #2
Antal Sider: 464
Genre: Fantasy
Forlag: Angry Robot
Udgivet: 2015
Sprog: Engelsk
Kilde: Kindle, Netgalley
Stjerner:

Læs også: Stolen Songbird (#1)

Det handler den om:
Beneath the mountain, the king’s reign of tyranny is absolute; the one troll with the capacity to challenge him is imprisoned for treason. Cécile has escaped the darkness of Trollus, but she learns all too quickly that she is not beyond the reach of the king’s power. Or his manipulation.

Recovered from her injuries, she now lives with her mother in Trianon and graces the opera stage every night. But by day she searches for the witch who has eluded the trolls for five hundred years. Whether she succeeds or fails, the costs to those she cares about will be high.

To find Anushka, she must delve into magic that is both dark and deadly. But the witch is a clever creature. And Cécile might not just be the hunter. She might also be the hunted…

Min mening:
Jeg har virkelig set frem til Hidden Huntress, lige siden jeg læste Stolen Songbird som var helt fantastisk. Hidden Huntress skuffede bestemt ikke! Første bog var udelukkende fortalt fra Cécile’s synspunkt. I denne bog bliver historien fortalt både fra hendes side og Tristan, hvilket jeg var virkelig spændt på! Danielle L. Jensen formår virkelig at skrive en god bog! Jeg er altid spændt på hvordan fortæller stilen fungerer når der er flere end én, specielt når det ikke har været sådan hele serien. I Hidden Huntress fungerede det fantastisk! Jeg havde intet problem med at finde ud af hvem der fortalte, uden at kigge ved kapitlet.

Jeg indrømmer gerne at jeg havde lidt svært ved at blive fanget i starten, og jeg kan ikke sige hvorfor. Måske savnede jeg sammenspillet mellem Cécile og Tristan. I slutningen af Stolen Songbird lykkedes det Cécile at slippe væk fra bjerget – såret. Vi følger hende nu i hendes forsøg på at finde Anushka og befri troldene, men det går ikke helt som hun havde håbet. Hun mødes med Tristan’s far, kongen, hvilket kun gør tingene mere kompliceret, og gav en smule mere spænding. Inde i bjerget følger vi Tristan og hans kamp mod hans far og Angouleme, som bliver mere og mere intens. I starten kunne jeg bedst lide at følge Tristan, det var virkelig spændende at se tingene fra hans synsvinkel.

Cécile leder med næb og klør efter Anushka, og opdager interessante ting undervejs, både om sig selv og andre. Ret tidligt i bogen får jeg en stærk fornemmelse af hvem Anushka er, for jeg tænker at det må være en vi kender. Det viste sig også at jeg havde ret, men det gjorde ingenting at jeg gættede det. Det var virkelig en hjerteskærende scene, da det blev afsløret, og jeg havde så ondt af Cécile.

Magien i bogen er virkelig spændende, der findes to forskellige slags, troldenes og heksenes magi, og de er ret forskellige men lige fascinerende og spændende! Jeg må nok indrømme at jeg bedst kan lide troldenes magi, den er virkelig fed!

I starten synes jeg ikke at der skete så meget, også derfor bogen “kun” har fået 5 stjerner. Men hen af vejen skete der mere og mere, det blev virkelig intens og jeg måtte bare vide hvad der så ville ske. Hele handlingen er bygget op om hvem Anushka er, og hvad der skal ske med hende, og efter den slutning kan jeg bare ikke vente på at læse den næste bog! Den slutter virkelig med en cliff-hanger fra den anden verden, og det er virkelig ondt, for jeg vil virkelig gerne have den næste bog nu.

Har du endnu ikke læst Stolen Songbird synes jeg at du skal komme i gang, det er fantastisk fantasy, der er virkelig godt skrevet og med nogle fantastiske personer i!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.