20317357Forfatter: D. B. Reynolds
Original titel:
Raphael
Serie: Vampires in America #1
Antal Sider:
224
Genre:
Paranormal
Forlag: ImaJinn Books
Udgivet: 2009
Sprog: Engelsk
Kilde: Kindle
Stjerner:

Malibu, California-home to rock-and-roll gods and movie stars, the beautiful, the rich… and vampires.

Powerful and charismatic, Raphael is a Vampire Lord, one of the few who hold the power of life and death over every vampire in existence. Thousands call him Master and have pledged absolute loyalty on their very lives. But when, in a brazen and deadly daylight attack, a gang of human killers kidnaps the one female vampire he’d give his life for, Raphael turns to a human investigator to find his enemies before it’s too late.

Cynthia Leighton is smart, tough and sexy, a private investigator and former cop who’s tired of spying on cheating spouses and digging out old bank accounts. When Raphael asks for her help in tracking down the kidnappers, Cyn’s happy to accept. But she soon realizes her greatest danger comes not from the humans, but from Raphael himself.

Battling Russian mobsters and treacherous vampires, and betrayed by those they trusted, Cyn and Raphael find themselves fighting for their lives while caught up in a passion of blood and violence that is destined to destroy them both.

Jeg var i humør til noget helt bestemt, jeg var i humør til vampyrer. Jeg havde læst til at læse noget let og hurtigt, og gerne med nogle vampyrer, som tør at være sig selv, som ikke er ynkelige og hader hvad de er. Nogle som er badass men samtidig har en blød side. Det var lige hvad jeg fik her. Dette er et af de tilfælde, hvor man ikke skal dømme bogen på dens cover. For det er godt nok lang tid siden at jeg har set så grimt et cover. Jeg kan slet ikke huske, hvordan jeg faldt over bogen, men det gjorde jeg og gav den en chance. Det er jeg virkelig glad for.

Jeg kan virkelig godt lide skrivestilen. Reynolds skriver let og flydende, og jeg havde virkelig nemt ved at leve mig ind i historien. Dette er ikke en ya bog, men en adult. Personerne er en del ældre, og det er indholdet også. Handlingen var rigtig god og spændende. Der var to sideløbende handlinger. Den ene var gnisterne mellem Cyn og Raphael, som var den jeg var mest interesseret i. Så var der selve den mission hun var på, hun skulle finde en kidnappet vampyr. Der var egentlig ikke nogle af tingene jeg ikke kunne lide. Handlingen var ikke videre unik, jeg har set den mange gange før. Jeg kan også nævne tonsvis af bøger der er meget bedre, men der var bare et eller andet, som drog mig fuldstændig ind, så jeg læste bogen på et par dage.

Jeg kan ret godt lide Cyn. Hun er stærk og modig, holder fast i sine meninger, men hun er heller ikke perfekt. Langt fra. Så har vi Raphael. Ham kan jeg godt lide, ret meget. Han er mystisk, farlig og ja… lækker. Han er sådan som en vampyr skal være, synes jeg. Så vidt jeg har forstået, har han intet imod at være vampyr. Han ved hvad han er og han har accepteret det fuldt ud. Er der noget jeg hader, så er det ynkelige vampyrer, der har så ondt af sig selv, og ja… Nej tak. Raphael indgyder respekt, og til tider frygt. Han gør hvad han skal for at beholde magten. Men udover at være hård og frygtindgydende har han også en blød side. Den perfekte balance.

Som sagt, så er det slet ikke den bedste bog jeg har læst, men der var et eller andet der fangede mig alligevel. Jeg er glad for at jeg læste den, og har helt sikkert planer om at læse videre. Denne bog er røget direkte på min liste med guilty pleasures.

2 Comments on D. B. Reynolds: Raphael

  1. Uh ja, coveret er godt nok uheldigt 😛 Meget kliché romance cover, men den lyder virkelig god! Jeg er også i vampyr-humør for tiden, har meget lydt til at genlæse Night Huntress.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.