De klassiske Crocs synes jeg personligt er et no go. Fuldstændig. Medmindre man bruger dem i haven eller sådan noget. Undskyld, men de er da grimme? -.-

crocs

Dog kan jeg ret godt lide Ballerinaen i midten. Den er da meget sød 🙂 Selvom årstiden ikke ligefrem er til det længere hehe. I hvert fald ikke for mit vedkommende.

Ellers er der vinterstøvlen, som jeg også godt kan lide. Den ser i hvert fald varm ud 🙂

Men ja modellen helt til venstre er ikke lige min kop te. Jeg synes de er ret grimme og kiksede, men hvis folk kan lide den, skal de da gå med dem, man ville bare aldrig finde dem på mine fødder 😀

6 Comments on Crocs – go eller no go?

  1. Crocs er et no go, uanset hvilke. Der ligger en Crocs butik på fisketorvet og det er jo rent pastic. De lugter så stygt og burde forbydes ved lov XD

    Dog synes jeg det er fint at hospitals-personale bruger dem, da de er mere behagelige end træsko 🙂

  2. Jeg forstår slet ikke at Crocs overhovedet kom ud på markedet. Seriøst, HVEM var lige i den testgruppe og sagde “lugtende plastik til at have om fødderne, som er nederen, stinker, fås i grimme farver og i det hele taget er grimme? Dem ville jeg købe!” :S

    Vinterstøvlen synes jeg dog at det umiddelbart ser ud til at de er sluppet lidt heldigere fra. 😉

  3. Fnis 🙂 Jeg har et par i Røde af dem til venstre. Ja de er grimme og det hele, men de er super rare at gå i. Jeg går også i dem der hjemme og når jeg bare lige skal over og handle… Ellers bruger jeg dem ikke. 🙂

  4. Nu kan jeg jo ikke sanse skoene ved andet end syn, og har kun før set den originale model – og dem er jeg ikke fan af! Heller ikke hvis man gør dem grimmere ved at putte plast-bling i hullerne, eller former enden som en rigtig fod med tæer og det hele. De andre modeller ser ikke så slemme ud, selvom ballerinaen skulle smide førømtalte plast-lir. Så ud fra designer ville jeg ikke være afvisende for at prøve de andre, men de originale er absolut no-go, der udelukkende kunne fungere som joke med Medina, hvis sange og fremtoning jeg i øvrigt heller ikke brydes mig om ^^”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.