I et tidligere indlæg snakkede jeg om sneakers, og kunne sagtens have nævnt converse der. Men jeg synes næsten de fortjener et indlæg for sig selv.
Jeg har aldrig nogen sinde i hele mit liv ejet et par converse. Sådan, så har jeg indrømmet det!

De her er f. eks. meget smarte, synes lynlåsen er en smart lille detalje. Men synes de ligner lidt alle de andre converse modeller der findes. Det er lidt kedeligt.

Disse er også rigtig flotte, nok pænere end dem oven over, synes jeg. Og de er helt sorte = de passer til al tøj!

Disse kunne jeg helt sikkert godt finde på at tilføje min sko samling. Så I lige det? De er brune ja! Men havde bedre kunne lide dem, hvis ikke de hvide havde været der. Jeg duer ikke til vidt på sko, synes det bliver så hurtigt beskidt!

Jeg ved faktisk ikke, hvorfor jeg aldrig har ejet et par converse. Har bare aldrig rigtig tænkt over det, og når jeg har kigget efter sko, er mit blik altid faldet på nogle andre sko i stedet. Men måske snart?

1 Comment on Converse

  1. Jeg kan kun anbefale Converse! Jeg har p.t. fire par, som jeg skifter mellem alt efter farverne på mit tøj.. Jeg elsker dem og går stort set aldrig i andet. Overvejer faktisk at købe netop de helt sorte, som du viser frem her.. Kan godt lide, at de er helt sorte i stedet for de “almindelige” med hvid og sort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.