En fælles nævner for mange typer gyserfilm er biler der går i stå. Et eller andet mekanik bryder sammen, bilen vil ikke starte og så videre. Nogle gange fungerer det bedre end andre. Jeg mindes en film jeg så med et par veninder, jeg kan ikke huske hvad den hedder, men bilen vil ikke starte. Den kommer meden bip lyd. Problemet var bare, at bip lyden kom inden hun havde drejet nøglen. Det er så meget fail altså, og ødelægger lidt det hele. Ikke fordi filmen var den bedste i forvejen. Så er der film som Christine der er lavet over bogen af samme navn skrevet af Stephen King, hvor bilen får sit helt ejet liv, men hovedpersonen er nød til at fikse den op med diverse reservedele. Andre fede gyserfilm der indvolverer en bil på den ene eller anden måde er Rest Stop, Wind Chill, Jeepers Creepers og Joy Ride.

Har du set nogle af disse film?

Hvis jeg nogensinde får kørekort og en bil og den går bare en smule i stå, vil jeg virkelig være på skideren. Jeg er overhovedet ikke mekanisk anlagt, på nogen måde. Jeg kan ikke engang finde ud af lappe min cykel! Men hvis jeg skulle finde en bestemt reservedel eller filter, ville jeg gå ind på dette site og se om de havde hvad jeg skal bruge. Eller bare sende maskinen til mekanikeren 😛

cars_widewallpaper_the-postapocalyptic-drawing-the-broken-car_86359

Så bilen ud som på overstående billede ville der nok ikke være meget at gøre for den, og muligheden ville nok blive at skaffe sig en ny. Nu har biler heller aldrig sagt mig det store, i hvert fald ikke at fikse dem. Den skal bare kunne køre, og kan den ikke, lader jeg andre om at lave den, ellers ender det nok med at jeg smadre bilen endnu mere end den allerede er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.