22388170Forfatter: Christina Bonde
Original titel: Skæbne
Serie: Nattens sanger #2
Antal Sider: 314
Genre: Paranormal
Forlag: Mellemgaard
Udgivet: 2014
Sprog: Dansk
Kilde: Paperback
Stjerner: 

Bogen er et anmelder eksemplar fra forfatteren

Læs også: Besat (#1)

Det handler den om:
Da sorgen knuser Victorias hjerte, imødegår hun sin skæbne. Men uventede hændelser komplicerer hendes nye eksistens. Mens skæbnegudindernes budskab bliver klart, finder Victoria sig selv som midtpunkt i et farefuldt spil af bedrag og opslugende begær.

Hvordan kan Victoria hævne sin sorg, når missionen truer hendes kærlighed til Lucas? Når vejen til sejr tvinger hende i armene på ondskaben? Når magten, hun selv besidder, er eftertragtet og årsag til forbrydelse? Hvem kan hun stole på?

Fjenderne truer overalt og tvinger Victoria til at beskytte fortiden. Så fødes en ny skæbne, der samler Victorias hjerte …

Min mening:
Jeg glædede mig til at læse fortsættelsen i Nattens Sanger, og se hvad der ville ske med Victoria. På en eller anden måde synes jeg denne bog er ret svær at anmelde. Jeg blev overhovedet ikke skuffet over den, den levede op til forgængeren, men man kan godt mærke at det er to’eren i en trilogi, hvor “det store slag” kommer i næste bind, og denne byggede op til det.

Christina Bonde har stadig et helt fantastisk sprog, det tager jeg virkelig hatten af for. Det eneste der gik mig en smule på, var at det kunne blive en smule for højtideligt når Victoria snakkede, eller fortalte. Victoria er jo en ung kvinde fra nutiden, på alder med mig. Det er det samme jeg har nævnt i den foregående anmeldelse, og det gør sig også gældende her, men det er ikke noget der ødelægger læsningen, det fik mig bare til at rynke lidt på næsen ind i mellem. Lucas og de andre karakterer kan jeg stadig ret godt lide, jeg elsker altså at vampyrerne ikke er sådan nogle små fimsede nogen der hyler ved tanken om at tage menneskeliv. Der er dog et enkelt aspekt her jeg ikke kan kommenterer nærmere på, uden at spoile handlingen og det vil jeg ikke, men det gav faktisk meget god mening, med Victoria og da hun blev omdannet.

Handlingen er god, selvom jeg godt kunne mærke at den bygger op til det sidste bind, kedede jeg mig overhovedet ikke på noget tidspunkt, det er altid et plus! Der skete hele tiden noget. Jeg glæder mig til at læse det sidste bind og se hvordan Bonde fletter det hele sammen til en forhåbentlig rigtig god afslutning på serien!

1 Comment on Christina Bonde: Skæbne

  1. Jeg har lige modtaget Besat og Skæbne. Glæder mig til at komme i gang med dem. Super fine anmeldelser du har lavet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.