22388230Forfatter: Christina Bonde
Original titel: Følelse
Serie: Nattens sanger #3
Antal Sider: 310
Genre: Paranormal
Forlag: Mellemgaard
Udgivet: 2014
Sprog: Dansk
Kilde: Paperback
Stjerner: 

Bogen er et anmelder eksemplar fra forfatteren

Læs også: Besat (#1), Skæbne (#2)

Det handler den om:
Missionen er sat i værk. Med blodet som sit eneste våben og med de følelser, der manifesterer budskabet, kaster Victoria sig ud i kampen. Helt tæt på Hector skal hun sikre sejren. Men intet går som forventet.

I ondskaben finder Victoria svar på vitale spørgsmål, der sender hende ud i en afgørende vendetta, der truer med at koste hende dyrt. Nødtvungent må hun acceptere Lucas og Alexander i en magtfuld forening, der vil revolutionere vampyrsamfundet for altid.

Fortidens dæmoner bekæmpes, og i kulissen venter uforudsete forandringer. I sin endegyldige skæbne finder Victoria omsider sig selv. Lykken synes fuldbragt … men er alle fjender besejret?

Min mening:
Sidste bind i Christina Bondes vampyr serie, jeg er altid spændt på hvordan serier bliver afsluttet. Jeg er tilfreds med afslutningen på Nattens Sanger, jeg er i hvert fald ikke ladt alene tilbage med en masse ubesvarede spørgsmål. En ting jeg har elsket ved denne serie er at de er udkommet så tæt på hinanden, så man ikke har glemt hvad der er sket.

Christina Bonde formår stadig at skrive rigtig godt, og hun holder tonen fra de forrige to bøger. Sproget passer perfekt til Lucas, hvor jeg stadig synes Victoria er en smule ung til at have sådan et sprogbrug, men det kan jo godt være at det bare er mig. Uanset hvad er sproget flot.

Victoria har gennemgået en stor forandring igennem alle bøgerne, og det falder naturligt. Jeg har hele tiden været nervøs for om hun ville blive en ynkelig lille klynkende person på grund af sine følelser, men det synes jeg ikke. Jeg må være ærlig og indrømme at hun ikke er en af mine yndlingspersoner, men sådan er det jo, jeg kunne stadig godt lide hende. Lucas kunne jeg ret godt lide, samt de andre personer, der var egentlig ikke nogle jeg ikke brød mig om, for de passede alle så godt ind i historien på hver deres måde. Selvfølgelig kunne jeg ikke lide Hector, men han passede godt ind i historien og hans rolle var virkelig velskrevet, og så ville der jo ikke have været nogen bogserie uden ham.

Handlingen var rigtig god, der var ikke et kedeligt øjeblik. Bonde formår at skrive sådan at det hele er tilpas uden at man bliver proppet med aktion eller at man keder sig. Grunden til at bogen ikke får flere stjerner end 4 er at kærligheden mellem Victoria og Lucas blev for meget for mig ind i mellem, specielt med tanke på at Lucas ikke kan føle noget. Derudover var der nogle ting som blev overstået lidt for hurtigt, eller ikke blev beskrevet nok, i hvert fald i min smag. Jeg kan dog ikke uddybe hvad det er uden at spoile bogens handling.

Selvom der var små ting der irriterede mig ind i mellem, så nød jeg stadig bogen, og det var ikke en jeg skulle kæmpe mig igennem. Jeg elsker vampyr romaner, det kan jeg ikke komme uden om, og Nattens Sanger er helt klart i den bedre ende af skalaen, og jeg har nydt hver en bog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.