18300059Forfatter: Chris Little
Original titel: The Darkness of Shadows
Serie:
Antal Sider: 202
Genre: Paranormal
Forlag: Rogue Gargoyle books
Udgivet: 2013
Sprog: Engelsk
Kilde: Netgalley
Stjerner:

Det handler den om:
Natalie’s parents weren’t the nurturing type—and she has the physical and emotional wounds to prove it. For sixteen years she’s hidden behind a wall of sarcasm and decadent desserts, but now her father is back, and she has only one thought: to kill him before he can hurt the family that took her in.

But there’s more to his darkness than even his own daughter can understand, and a gun is no defense against magic that can raise the dead.

It turns out those scars he left on Natalie’s back were more than just a sadistic hobby. Now her father demands that she finish a ritual so ancient, so terrifying, that even the vampires and werewolves are nervous.

Can anyone protect her?

Min mening:
Jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skal anmelde denne ordentligt, altså uden at det bare bliver mig der siger at jeg ikke kunne lide den, overhovedet ikke. For det ville være nok at sige for mig.

Selve ideen bag historien er egentlig ret god, men alt andet falder simpelthen til jorden. For det første så kan jeg virkelig ikke lide hovedpersonerne. Eller hovedpersonen Natalie og hendes veninde Val. For det første, så vidt jeg husker, skal de to forestille at være 32 år gamle, men de opfører sig som små udmodne teenagere, ikke som voksne mennesker der har deres eget firma. Det fungerer slet ikke. Hvis Natalie så i det mindste bare havde været en person man kunne holde af… Hun er virkelig ynkelig, på den ene side er hun rapkæftet og “prøver” på at være modig, og så fem minutter senere sidder hun og vræler og ynker og kan ikke noget som helst udover at have ondt af sig selv. Val er nogenlunde på samme måde. Jeg bryder mig så lidt om Natalie at jeg næsten ikke engang har ondt af hende, efter det hun har været ude for i sin barndom.

Skrivestilen fungerer heller ikke for mig og dialogerne er bare akavet. Skrivestilen ødelægger plottet og gør historien flad og kedelig og giver mig lyst til at krumme tæer. Og det er sammen med den dårlige skrivestil og de virkelig dårlige og akavede dialoger at hele bogen chrasher for mig. Jeg kan ikke have en hjælpeløs 32 årig teenager der siger “I’m that good.” eller “I’m a badass” eller noget i den stil og så senere hen sidder som et rystende ynkeligt vrag. Nej tak.

Den eneste grund til at bogen for 2 stjerner i stedet for kun 1 er at selve ideen bag historien er ret god. Eller kunne have været god, hvis det var en anden forfatter der havde skrevet den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.