krucifiks-morderen_227872Forfatter: Chris Carter
Original titel: The Crucifix Killer
Serie: Robert Hunter #1
Antal Sider: 365
Genre: Crime, Mystery
Forlag: Jentas
Udgivet: 2011
Sprog: Dansk
Kilde: Paperback
Stjerner:

Det handler den om:
Hunter stirrede på den døde kvindes ansigt. Hans hjerne kæmpede med at forstå, hvad det var, hans øjne så.
En koldblodig seriemorder, maltrakterede lig, en kriminalassistent på sit livs jagt – Chris Carter har skrevet en hæsblæsende psykologisk krimi-thriller der får hårene til at rejse sig i nakken.

En ung kvinde findes brutalt myrdet i en hytte i Nationalparken i Los Angeles. Hun er nøgen, hænger fra to træstolper og huden er flået af hendes ansigt, vel at mærke mens hun stadig var i live. Mordereren har skåret et besynderligt udseende dobbelt-kors i hendes nakke; Krucifiks-morderens signatur.
Men hvordan er det muligt? To år tidligere blev Krucifiks-morderen fanget og henrettet.

Min mening:
De fleste der kender mig ved at jeg ikke bryder mig om krimi. Jeg har da også længe hørt om Chris Carter, og kun gode ting, men havde faktisk aldrig tænkt mig at læse hans bøger. Men til bogforum ville Katja, som har snakket meget godt om ham, gerne se ham. Og hans snak om bøgerne gjorde mig alligevel nysgerrig, og jeg købte den og fik den signeret. Verdens sødeste forfatter altså.

Krucifiks Morderen var faktisk meget bedre end jeg havde forventet, og jeg blev fanget af den, hvilket jeg ikke havde forventet. Altså den har ikke omvendt mig til en krimi elsker, men den var god.

Robert Hunter er nok en af de mest realistiske personer jeg har læst om. Han er langt fra perfekt med hans druk og så videre, men han er samtidig virkelig intelligent og rigtig god til sit job. Jeg var virkelig fascineret af hans tankegang, og hvordan han kunne observerer folk.

Selve handlingen var rigtig god, det er nogle virkelig makabre scener, og hvis det ikke var for Chris Carters tidligere job som kriminalpsykolog, ville jeg nok være blevet en smule skræmt af hans tankegang.

Slutningen tog virkelig røven på mig, og jeg havde virkelig ikke forventet det. Man sidder jo og gætter på fuld skrue om hvem morderen kan være, og så gætter man fuldstændig forkert.

1 Comment on Chris Carter: Krucifiks Morderen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.