22055556Forfatter: Carey Corp & Lorie Langdon
Original titel:
Destined for Doon
Serie: Doon #2
Antal Sider:
368
Genre:
Fantasy
Forlag: Blink
Udgivet: 2014
Sprog: Engelsk
Kilde: Kindle
Stjerner:

Det handler den om:
In this sequel to Doon, Mackenna Reid realizes she made a horrible mistake–choosing to follow her dreams of Broadway instead of staying in the enchanted land of Doon. To make everything worse, she’s received her Calling–proof she and Duncan are each other’s one true love–and it’s pure torment, especially when visions of the very alluring Scottish prince appear right before she goes on stage. So when Duncan tells her an ancient curse threatens to overtake Doon and the new queen needs her to return, Kenna doesn’t have to think twice. With darkness closing in on all sides, Kenna and Vee must battle a world of nightmares in order to protect the kingdom. But it will take the ultimate test of courage for Kenna to salvage her happily ever after.

Min mening:
Doon er en af de serier der godt kan gå hen og blive en guilty pleasure. Jeg kan finde tonsvis af fejl og der er masser af plads til forbedringer, alligevel er der et eller andet jeg elsker ved dem. Jeg må dog indrømme at den første var bedre.

Fortællerstilen skifter mellem MacKenna og Veronica, og jeg må indrømme at jeg bedst kunne lide at følge Kenna, selvom hun til tider var en anelse for stædig. Det samme var Duncan. Der er rigtig mange spændinger mellem Kenna og Duncan, efter hun efterlod ham på broen. På den ene side kan jeg godt forstå hvorfor hun gjorde det, ligesom jeg godt kan forstå hvorfor Duncan er sur. Men på den anden side, skal de begge forestille er være nogenlunde voksne, og burde tage sig en snak. Et par gange prøver Kenna at snakke med ham om det, men han nægter, og det hele bygger mere og mere op. Jeg kunne godt lide at se dem interagere, men ind i mellem havde jeg lyst til at ruske i dem. Derudover var det en lettelse da Kenna endelig fortalte Vee, hvordan hun havde det. Det er en anden ting som ikke helt passer, fordi ifølge dem selv skulle de dele en hjerne, være bedste venner og vide alt uden at sige noget, alligevel ved Kenna ikke hvad Vee går og døjer med og omvendt. Det er på den ene side helt naturligt, men på den anden side, hænger det ikke sammen med hvad de selv render rundt og siger.

Til selve historien er der to sider, den ene er det meget anstrengte forhold mellem Kenna og Duncan og den anden er den ondskab der dvæler over Doon – grunden til at Kenna kom tilbage. Jeg kan godt lide at følge begge historier, det går hverken for langsomt eller for hurtigt. Dog synes jeg historien mellem Kenna og Duncan afsluttes en tand for hurtigt. Jeg havde forudset hvad der ville ske, det var næsten for nemt, så der var ingen overraskelser, men det var stadig alt for let og kom alt for hurtigt.

Når alt det er sagt, så nød jeg historien, og den slutter med en værre cliff-hanger, og jeg glæder mig til at læse videre.

2 Comments on Carey Corp: Destined for Doon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.