Forfatter: C. C. Hunter
Original titel: Born at Midnight
Serie: Shadow Falls #1
Antal Sider: 412
Genre: Paranormal, Romance
Forlag: Tellerup
Udgivet: 2011
Sprog: Dansk
Kilde: Paperback
Stjerner:

Det handler den om:
Kylies verden er ved at falde fra hinanden:

Hendes forældre skal skilles.
Hendes kæreste har slået op.
Og det er ikke det hele:
Hun vågner skrigende op fra mareridt hun ikke kan huske, og hun plages af en forfølger som ingen andre kan se.

Hun bliver sendt til Shadow Falls en sommerlejr for unge med adfærdsvanskeligheder.
Dybt uretfærdigt, når det nu er hendes forældre den er helt galt med.

Shadow Falls er dog ingen almindelige sommerlejr …

Min mening:
Det var med stor spænding at jeg gik i gang med denne bog. Jeg vidste faktisk ikke helt, hvad jeg skulle vente. Jeg syntes at den var en anelse tung at komme i gang med, men jeg blev stædigt ved, og det viste sig at være godt.
For da den først kom i gang, blev jeg virkelig overrasket. Jeg kunne faktisk ikke lægge den fra mig igen. Jeg elsker at der er så mange overnaturlige væsener med. Og at Kylie har så svært ved at accepterer det i starten, er rigtig godt synes jeg, for det gør ligesom det hele lidt mere realistisk synes jeg.
I starten synes jeg Kylie er irriterende, men det ændre sig lidt. Jeg begynder at få lidt ondt af hende, specielt når det kommer til forholdet til hendes far.
Er der noget jeg virkelig syntes var… underligt, så var det vippen med øjenbrynene. Jeg kunne ikke tage det seriøst, og syntes det var lige lidt for meget. Kunne hun ikke have fundet på noget andet?
Bogen tager nogle drejninger som jeg ikke lige havde forventet, og det er jo altid godt.
Ellers var bogen rigtig god, med den rette portion spænding, drama og komik. Og lidt romance var der selvfølgelig også. Jeg glæder mig til den næste udkommer.

3 Comments on C. C. Hunter: Født ved Midnat

  1. Haha. Jeg kunne næsten forestille mig at det er en juleassistance, så jeg ikke kender hende, men hvordan så hun ud? :p

    Bogen er RIGTIG god! Det er klart den bedste ungdomsbog jeg nogensinde har læst, udenfor fantasygenren. Jeg er fuldstændig vild med den og anbefaler den højt og bredt til alle der gider høre på mig. Haha. 😀

  2. Google er ens bedste ven. Jeg kan huske, at jeg skrev til dem og de svarede, men jeg fik egentlig ikke hjælp af dem. Det virkede bare pludselig. Men det er da for dårligt.

    Der må jeg give dig ret. Eragon var ikke særlig god, men jeg kan heller ikke så godt lide den som bog. Der er for mange beskrivelser, og det minder lidt om Ringenes Herre.

    Mine forældre har sagt det et par gange her i ferien. xD De bekymrer sig om mig og mine penge, mens jeg bare er ‘skidt pyt’. En dag vil jeg måske lytte til dem, men tvivler. Hvem vil ikke gerne eje et stort bibliotek? 😀

    Vi desuden gerne ønske dig et rigtig godt nytår. Vi ses i 2012! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.