16064991Forfatter: C. C. Hunter
Original titel: Taken at Dawn
Serie: Shadow Falls #3
Antal Sider: 443
Genre: Fantasy
Forlag: Tellerup
Udgivet: 2012
Sprog: Dansk
Kilde: Paperback
Stjerner:

Læs også: Født ved Midnat (#1), Vågen ved Daggry (#2)

Det handler den om:
Kylies største ønske er at finde frem til sandheden – sandheden om hvem hendes rigtige familie er, sandheden om hvem af de to hun er forelsket i, er den bedste for hende, og sandheden om hvilken overnaturlig skabning, hun i virkeligheden er.

Men Kylie støder hele tiden på hemmeligheder som kan ændre hendes liv for altid… og ikke nødvendigvis til det bedre.

Min mening:
Det er virkelig lang tid siden at jeg har læst den sidste bog i serien, og det gjorde at jeg næsten ikke kunne huske noget overhovedet, og det gjorde bogen en smule forvirrende i starten, men det er jo min egen skyld for at vente så længe og ikke bogen 🙂

Jeg kan rigtig godt lide Kylie, hun virker som en “typisk” teenager der er forvirret over hvem, og i dette tilfælde hvad, hun er og kæmper med typiske drenge problemer. Generelt kan jeg godt lide personerne i denne serie, dog med undtagelse af Holly, lejrlederen. Det er egentlig ikke fordi jeg hader hende eller noget i den stil, men er bare ikke særlig professionel, når hun skal forestille at være voksen og lejrleder. Hun opfører sig mere som en af beboerne, en teenager der gerne vil være venner med alle de unge, og det fungerer ikke rigtig for mig. Dog kan jeg rigtig godt lide Burnett, og der var specielt en scene jeg elskede, og ikke kunne lade være med at grine højlydt: Kænguru!

Handlingen var ganske udmærket, selvom den til tider var en smule langtrukken, dog ikke så meget at det virkelig påvirkede min læsning.
Det er en virkelig hyggelig og nem serie, og jeg glæder mig til at jeg skal læse den næste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.