Så blev jeg færdig med min 1 praktikperiode. Hvilket også var mit 3 semester. Nu har jeg en hel uges ferie! Det er så skønt.
Mandag den 20 skal jeg starte i skole igen, og det glæder jeg mig også meget til.
Men det er lidt underligt, at være færdig derinde. Har jo trods alt haft min daglige gang og rutiner derinde og 6 måneder. Kommer faktisk til at savne det. Havde en god sidste dag i går, hvor vi fik en rigtig lækker kage 🙂

Men jeg regner ikke med at jeg ikke tager ind og hilser på dem engang i mellem. Er også i gang med at prøve nogle kontaktlinser, som jeg skal ind og have tjekket engang i mellem. Samt jeg har nogle briller jeg skal have hentet.

Der burde komme nogle flere blogindlæg nu 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.