SONY DSC

Til min fødselsdag tilbage i oktober fik jeg denne fine sag. Demons of the Hellmouth A guide for slayers. Jeg er stor fan af Buffy, I dag nok mere af nostalgiske grunde, men uanset hvad, så elsker jeg serien. Da jeg så denne bog på youtube, var jeg solgt! Jeg opdagede den efter jeg havde skrevet min ønskeseddel, men min mor gav mig den alligevel som en overraskelse!

Jeg har ikke læst hele bogen, men har læst et par enkelte afsnit. Det er en ret sjov og hyggelig lille bog, og jeg synes den er utrolig gennemført lavet rent visuelt. Gennem hele bogen er der små sjove kommentarer fra de forskellige personer: Buffy, Willow, Xander og så videre.

SONY DSC SONY DSC SONY DSCDet er ikke en bog jeg vil læse fra start til slut, men læse i den ind i mellem når jeg har lyst. Derudover har jeg nu fået vildt meget lyst til at gense Buffy (Og også Angel).

Er (var) du Buffy fan?

5 Comments on Buffy: Demons of the Hellmouth

  1. Fik også helt lyst til at gense Buffy, da jeg læste det her indlæg 🙂 og det er en ret sjov idé med den bog, den må jeg kigge nærmere på 🙂

  2. Ih hvor er den bare fin! Jeg elskede ‘Buffy’ og ‘Angel’, nogle af de første tv-serier, jeg virkelig fulgte meget med i. Jeg har ofte overvejet at gense dem, elskede virkelig figurerne, var småvild med Angel, Spike, Giles og Wesley og knuselskede Xander og Willow, og ja Buffy var jo bare sej! 😀 Mit yndlingsafsnit er stadig musical-afsnittet 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.