22854524Forfatter: Brandon Mull
Original titel: Wild Born
Serie: Spirit Animals #1
Antal Sider: 240
Genre: Fantasy
Forlag: Alvilda
Udgivet: 2014
Sprog: Dansk
Kilde: Hardback
Stjerner:

Bogen er et anmelder eksemplar fra forlaget Alvilda

Det handler den om:
I den fantastiske verden Erdas er det kun ganske få, der har evnerne til at påkalde et totemdyr. Når det sker, opstår der et unikt bånd mellem dyr og menneske, der giver uanede kræfter.

Langt fra hinanden i fjerne egne af Erdas ser børnene Conor, Abeke, Meilin og Rollan alle det samme lysglimt, og fire legendariske totemdyr dukker op: ulv, leopard, panda, falk.

De fire helte og deres totemdyr må nu slå sig sammen på en farefuld færd – for en almægtig ondskab fra fortiden rører på sig igen, og kun sammen er de i stand til at stoppe den.

Erdas’ skæbne ligger nu i hænderne på de fire børn – og i dine!

Min mening:
Jeg elsker bøger med dyr! Altså hvor dyr har en lille større rolle, hvor dyr kommunikere på en eller anden med mennesker. Jeg ved ikke hvorfor, men det har jeg altid godt kunne lide. Denne bogserie, var faktisk lidt gået min næse forbi. Coveret er super flot, specielt ryggen, jeg elsker det! Det eneste der undre mig en smule, er at det er forskellige forfattere, men lad os nu se hvordan det vil gå.

 Vi følger de fire børn: Conor, Abeke, Meilin og Rollan, som hver får sig et specielt totemdyr. Jeg kan godt lide at børnene er så forskellige, og alligevel har en del tilfælles. Jeg bryder nok mindst om Meilin, jeg ved ikke helt hvorfor, men hun irriterede mig bare lidt. Dog kunne jeg rigtig godt lide Rollan, han var spændende at følge!

Det er en kort bog, og jeg kunne godt mærke at denne bog var opbygningen af hele universet. Der var skam masser af aktion, men jeg kunne ikke leve mig helt ind i handlingen, jeg tror og håber det kommer i næste bog, som allerede nu står på hylden og venter.

Selvom den manglede et eller andet, som jeg ikke lige kan sætte en finger på, så nød jeg virkelig bogen, og jeg kunne også ret godt lide sproget. Jeg er meget spændt på den næste, specielt fordi det jo er en anden forfatter der har skrevet den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.