SONY DSCDet her er min hylde bestående af mine Fae bøger. (Lige med et par undtagelser)

SONY DSC

Spell of the Highlanders fandt jeg billigt på awesomebooks.com, og nej den matcher ikke de andre, men lige med denne serie, betyder det ikke så meget. Resten af serien (Dem jeg ejer) er mass market. Så har vi Scintillate som jeg stadig mangler at læse. Næsten hele the Iron Fey serien inkl. en spin-off bog og novellerne samlet, som jeg alle har læst. Glimmerglass serien af Jenna Black som jeg har læst. Så har vi de to første bøger i All Souls trilogien af Deborah Harkness, som ikke er Fae bøger, men synes de passede godt på denne hylde. Jeg har læst den første, og mangler den sidste bog, som jeg skal have fundet i en matchene udgave. SONY DSC

Disse to er heller ikke Fae bøger. The Kingkiller Chronicles af Patrick Rothfuss. Jeg elskede den første bog! Jeg læser ikke den anden bog, før der i det mindste kommer en udgivelses dato på den tredje og sidste bog. Suk, gad vide hvor lang tid man skal vente. Og inden den tid, skal jeg også have genlæst den første. SONY DSC

De to sidste bøger i Iron Fey bøgerne, eller den allerførste og nummer to i spin-off. De matcher ikke de resterende bøger i højden, så de kom herhen. Og så har vi en af mine ultimative yndlingsserier: Fever af Karen Marie Moning. De fem første bøger som er så fine og alle matcher!

Har du læst nogle af bøgerne på denne hylde?

2 Comments on Bookshelf Tour #9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.