Så er vi kommet til den sidste hylde på min første reol (Og det er ret svært at tage billeder af den nederste hylde)

SONY DSC

Bag disse bøger har jeg de fleste af Sagaen om Isfolket bøgerne af Margit Sandemo (Resten står i den anden reol). Jeg har læst dem alle, så indtil jeg får et større sted at bo lever de derinde, skjulte. Stakkels bøger.

SONY DSCAll Just Glass af Amelia Atwater-Rhodes har jeg læst. Jeg har ikke læst de to H. C. Andersen bøger, jeg overvejer at skile mig af med dem, til fordel for en fin Barnes and Noble leather bound udgave.

SONY DSCMine Chris Carter bøger. De er alle tre signerede, jeg har dog kun læst den første, jeg kunne virkelig godt lide den. Og ja, nummer to er på engelsk og de andre på dansk. Til bogforum sidste år havde jeg kun the Executioner med, og ville gerne have signeret en til dagen efter, så jeg købte den på dansk.

SONY DSCAf disse bøger har jeg kun læst Historien om Mira af Josefine Ottesen. Jeg har skimmet The Zombie Survival Guide.

SONY DSCJeg elsker virkelig denne udgave af A Christmas Carol. Jeg mener den er fra 80’erne. Jeg købte den i en lille boghandel i Irland for et par år siden, i en virkelig lille hyggelig by. Jeg har læst A Christmas Carol, men ikke denne udgave. Jeg havde oprindeligt en, men den har jeg givet væk til fordel for denne.

SONY DSCDen Sorte Paraply af Lene Dybdahl har jeg læst, samt Caldera trilogien af Mette Laursen. Resten af bøgerne har jeg til gode.

Har du læst nogle af bøgerne på denne hylde?

4 Comments on Bookshelf Tour #7

  1. Åh, dine H.C. Andersen udgaver er dog flotte, men ‘Barnes and Noble’ udgaven er nu også hammer smuk!

    Jeg elsker desuden din ‘A Christmas Carol’ udgave og kan virkelig godt forstå, hvorfor du har valgt den frem for en anden! 🙂

  2. Dine H C Andersen bøger ser fine ud. Selov barnes and noble udgaven er flot vil jeg hellere have dem på dansk. H C Andersen var trods alt dansker så jeg vil også helst læse hans eventyr på dansk.

    • Jeg vil egentlig også gerne have dem på dansk, men vil bare så gerne have en fin udgave, og har endnu ikke fundet en jeg kan lide. Jeg synes de er knap så kønne, dem jeg har 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.