DSC03326

Dette er øverste hylde på min anden reol, bestående af mass market bøger. Jeg har læst de fleste bøger!

SONY DSCJeg har læst alle bøger fra Midnight Predator og videre til højre. I Nattens Skove er den samme som In the Forest of the Night og Mørkets Skygger er den samme som Demon in my view. De første bøger jeg læste på engelsk, bøgerne der fik mig til at elske vampyr bøger i tidernes morgen. Jeg nænner ikke at skille mig af med de danske udgaver, selvom jeg kun læser de engelske. Dette er også nogle af de bøger jeg har genlæst oftest. Wizards First Rule prøvede jeg at læse, men gik død. Skal give den en chance igen på et tidspunkt! Jeg er bare ikke fan af mass market bøger.

SONY DSC

Her står resten af mine Morganville Vampire bøger, og de piner mig at de ikke matcher resten af serien, men jeg er for nærig til at skulle udskifte så mange bøger. Jeg har læst dem alle, hvilket måske kan ses på coverne 🙂

SONY DSC

Så har jeg de tre første bøger i A Night Prince serien, hvor jeg mangler at læse Bound by Flames. Samt bog fire (tror jeg) i Nighthuntress serien, begge af Jeaniene Frost (De første tre bøger i Nighthuntress har jeg som almindelig paperbacks, på den anden reol).

SONY DSCResten af Nighthuntress serien, samt to spin-off bøger, som jeg alle har læst. Så er der de første 3 bøger i Highlander serien af Karen Marie Moning, hvor jeg har læst den første. Jeg har også nummer 6 stående (Tror det er nummer seks), som jeg fandt ret billig brugt, da jeg var i Irland. Og til sidst, Iced også af Karen Marie Moning, som er bog nummer 6 i Fever serien. De andre kommer på hylden under. De er desværre kun de første 5 bøger der matcher. Jeg har læst denne, og jeg elsker den!

Har I læst nogle af bøgerne på denne hylde?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.