SONY DSC

Endnu en af mine blandede hylder, og det er faktisk de færreste bøger jeg har læst her, det er lidt pinligt!

SONY DSCJeg har læst City of Bones af Cassandra Clare samt Mig før Dig af Jojo Moyes, begge kunne jeg godt lide. Jeg skal virkelig snart tage mig sammen til at læse videre i The Mortal Instruments!

SONY DSCJeg har en lille skål med magnetiske bogmærker (som jeg sjældent bruger), samt Odins Labyrint og Thuleselskabet af Mads Peder Nordbo, jeg har ikke læst nogen af dem endnu, men jeg vil virkelig gerne. Stormfugl af Conn Iggulden vandt jeg engang hos Gyldendal, og du gættede rigtigt, den har jeg heller ikke læst.

SONY DSC

Jeg har læst de første tre bøger i Shadow Falls, og de er ganske udmærket. Jeg ejer de to sidste, og burde få dem læst, det haster bare ikke synes jeg. Jeg har læst den første Hereafter bog af Tara Hudson, men mangler at læse de to sidste. Tempus Fugit af Kenneth Bøgh Andersen har jeg læst, og jeg elskede den! Og ja, jeg har malebogen Den Hemmelige Have som jeg arbejder med når jeg har tid og lyst 🙂

Har du læst nogle af bøgerne på denne hylde, og hvad synes du?

2 Comments on Bookshelf Tour #6

  1. ‘The Mortal Instruments’ kunne jeg virkelig godt lide og ‘The Infernal Devices’ ELSKEDE jeg! Will Herondale. <3

    Derudover har jeg faktisk læse alle på den hylde, på nær de 3 i midten og de 2 sidste i rækken. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.