SONY DSC

Dette er en af mine blandede hylder

SONY DSC

De to første bøger i Black Dagger Brotherhood af J. R. Ward har jeg læst, og jeg elsker dem. Jeg har læst de næste to, men jeg ejer dem ikke. Timeriders har jeg også læst! I kruset har jeg en masse krystal sten, derudover er kruset et gammelt et jeg har fået af min farmor.SONY DSC

Skammerens Datter serien. Jeg har læst den første, jeg ved ærlig talt ikke om jeg får læst resten, men de er så fine! Så er der de næste 4 bind i timeriders på engelsk, dem har jeg ikke læst endnu, men jeg glæder mig meget til at læse dem!SONY DSC

Eventyrbogen har jeg læst, det samme med Paladin Profetien. Resten mangler jeg at læseSONY DSCDen første bog i Løvindens Sang har jeg læst, resten af disse bøger har jeg til gode.

Har I læst nogle af bøgerne

9 Comments on Bookshelf Tour #5

    • Altså man følger en ny bror pr bog, så det er forskellige historier, men de hænger alle sammen. Synes du skal læse dem, de er gode 🙂

  1. Det var mange 🙂

    Har også en tons på min ipad.

    Læser bare ikke rigtig for tiden. Hækler et tæppe og ser tv serier så det batter. 🙂

  2. ‘Skammerens Datter’ er en serie jeg holder utroligt meget af – den er så spændende og god!
    Jeg har læst begge bøger i ‘Paladin Profetien’, men hvor den første blæste mig fuldstændig omkuld, fandt jeg fortsættelsen lidt kedelig.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.