SONY DSC

Dette er min dystopiske hylde. Jeg har måske læst halvdelen af bøgerne, men jeg glæder mig til at læse dem alle, jeg elsker dystopiske bøger. Jeg har flere dystopiske andre steder, der var bare ikke plads til flere.

The Hunger Games af Suzanne Collins har jeg selvfølgelig læst, og jeg elskede den serie. Jeg vil gerne snart genlæse den. Derudover har jeg læst The 5th wave af Rick Yancey som jeg elskede, og noget af The Infinite Sea men den fangede ikke, så jeg satte den på pause. Resten af bøgerne har jeg til gode.

SONY DSCThe Maze Runner af James Dashner har jeg læst, og kunne virkelig godt lide den. De andre to bind har jeg ikke læst endnu. Og så har jeg læst Angelfall og World After af Susan Ee som jeg virkelig elskede. Den 3 bog har jeg endnu ikke læst. Og alle de andre mangler jeg stadig at læse.

SONY DSCThe Selection serien af Kiera Cass. Jeg har læst de tre første, og kunne virkelig godt lide dem! Jeg mangler at få The Heir. Jeg ejer i forvejen bog et på min kindle, men måtte bare have dem fysisk fordi de har så flote covers.

SONY DSCTil sidst er der Slettet, Splittet og Knust af Teri Terry, en virkelig fantastisk serie som jeg synes blev bedre og bedre for hver bog.

Har I læst nogle af disse bøger, og hvad synes I?

7 Comments on Bookshelf Tour #4

 1. “Slettet” er simpelthen sådan en fantastisk trilogi! Jeg er i hvert fald så glad for, jeg har læst den – og det er helt sikkert bøger, som jeg har tænkt mig at genlæse på et tidspunkt 🙂

 2. The Selection er hoppet ind som en af mine ynglings serier. Slettet serien der kunne jeg beste lide Knust. Blev så overrasket over Ben (hedder han det?) Jeg havde seriøst ikke set det komme! The Hunger games er også helt fantastisk. Er SÅ misundelig på din bogsamling. Du har virkelig nogen fantastiske bøger i mellem.

 3. ‘Hunger Games’ er jo fantastisk! Jeg vil også gerne genlæse dem her, inden den sidste film udkommer..
  ‘Slettet’ har jeg stående, men jeg er aldrig rigtig nået til den.. Jeg ved ikke helt hvad der afholder mig fra at læse den, men ja.. Den venter tålmodigt på mig. :p

  Fin dystopisk hylde! 😀

  • Jeg ville også gerne genlæse inden filmen kommer, men det får jeg ikke gjort, det ved jeg. Men skidt pyt 🙂
   Du burde komme i gang med Slettet – den er virkelig god 😀

 4. Jeg har, utroligt nok, ikke læst en eneste af de bøger. Mange af dem står dog min på TBR. Måske er det et tegn på, at komme igang? 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.