Denne hylde er min vampyr hylde. Jeg har udelukkende kun vampyr bøger stående her. (Jeg har også vampyr bøger på andre hylder, for der er ikke plads til flere her). Der står tre ulæste bøger på denne hylde

SONY DSC

Jeg har læst hele Vampire Academy serien, og elskede virkelig de 4 første. De to sidste var lidt meh. Og ja, nummer 1 og 3 matcher ikke resten af serien. Så er der The Last Vampire (1+2) af Christopher Pike som jeg har læst. The Coldest Girl in Coldtown har jeg ikke læst endnu, men jeg vil virkelig gerne snart. Halfway to the grave og One foot in the grave af Jeaniene Frost har jeg læst, og jeg elsker dem! Jeg har også bind tre, men den er udlånt. (Og jeg har resten af serien, men som mass market, hvilket irriterer mig en anelse)

SONY DSC

Jeg har læst alle disse bøger. De to første bind af Blood of Eden af Julie Kagawa som jeg elsker. Samt de fleste Morganville Vampires af Rachel Caine. Resten har jeg som Mass Market.

SONY DSCDisse tre bøger er en del af House of Comarre af Kristen Painter. Jeg har læst den første og var ret vild med den. I alt er der vidst 5 bøger. Jeg synes disse covers er gudesmukke.

Har I læst nogle af bøgerne, og hvad synes I?

4 Comments on Bookshelf Tour #3

  1. Wow, en hel hylde med bøger jeg ikke har læst. 😛 Jeg HAR dog forsøgt med mig Vampire Academy, tæller det? 😛 Og jeg ejer stadig de fem første Morganville, som står ulæste på reolen. De er endda stadig pakket ind. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.