Min fantasy/paranormal hylde, hvor de fleste af mine engelske hardcovers også står.

SONY DSC

Jeg har læst en lille blanding af disse bøger, men glæder mig (som alle de andre hylder) til at læse alle bøgerne.

SONY DSCHer står de fleste af mine Jennifer L. Armentrout bøger. Jeg har læst Lux beginnings (Som jeg også ejer på min kindle) samt Stone Cold Touch. Derudover har jeg læst Anna Dressed in Blood, The Archived, The Collector og The Liberator.

SONY DSCHer har jeg læst alle bøger pånær Spektrum, Ruby Red og Sapphire Blue. Alle bøgerne har de flotteste covers her, men jeg er specielt vild med Talon, fordi der er så mange deltaljer!

Alienated har jeg læst, men mangler at læse Invaded. Jeg er ellevild med begge covers. The Glass Arrow var en helt fantastisk bog, og jeg er vild med det cover – hvilket også er en af grundende til at jeg har den udstillet.

Har I læst nogle af bøgerne på denne hylde?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.