Første hylde på første reol. Det er her jeg gemmer alle mine mass market (Samt første hylde på min anden reol – men den kommer senere) samt nogle andre bøger, jeg ikke lige vidste hvor jeg skulle placerer. Her er et overblik

Jeg har endnu ikke læst så mange bøger på denne hylde, men vi tager den lige lidt af gangen

De to små bøger yderst til venstre er The Water Horse samt The Ice Dragon. Begge børnebøger som jeg har læst. Ved siden af står Weird Things Customers Say in Bookshops og her har jeg også læst begge. Vi skal helt hen til Hobbitten før vi kommer til en jeg har læst. Mellem Hobbitten og Prince of Hazel and Oak skal der stå Shadow Magic af John Lenahan, den er dog lånt ud i øjeblikket.

SONY DSCSONY DSC

Bøgerne på det første billede har jeg ikke læst. Jeg kan ikke lige huske hvilken bog i Black Dagger Brotherhood der ligger der. Jeg har læst de første 4 bøger, og der kommer nogle imellem nr. 4 og den. På billedet under har vi min Harry Potter boks. Jeg har læst de første tre. Jeg skal lige samle mod til at læse de sidste. Specielt fordi det er mass market med meget små bogstaver. Det er jeg ikke fan af.

Den første bog er en sjov lille børnebog med keltiske myter og sådan, som jeg købte da jeg var i Irland for første gang. Dernæst står 4 af mine Stephen King bøger. Jeg har læst Carrie og er i gang med Puls som er den første King bog på billedet. (Jeg holder dog en pause i øjeblikket. Den fanger ikke helt så meget, og så er det virkelig mega små bogstaver). A Wizard of Earthsea har jeg læst, men resten har jeg til gode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.