Jeg har længe grublet over at lave en bookshelf tour. Det bliver via. billeder. Jeg skal lige have taget en masse fine billeder. Min strategi bliver nok at tage en hylde pr. indlæg og så vise et overblik af hylden samt et lille udvalg af covers. Mine reoler ændre sig ret ofte, men dette kan da give et overblik. Hvad synes I?

SONY DSC

Her er et overblik over mine to reoler. Jeg har endnu en lille reol ude i min gang, hvor der er studie bøger på en hylde samt en nogle andre bøger på den nederste, men den reol tager jeg ikke med. Tænker at mine studiebøger ikke er det mest spændende, desuden er den reol så rodet at det ikke bil give nogen mening at vise den frem.

Hvis I har nogle ønsker og forslag til denne lille bookshelf tour så skriv det endelig i kommentarerne

5 Comments on Bookshelf Tour #0

  • Hæhæ, jeg har allerede lavet den første hylde. Tager en hylde af gangen. Den kommer næste søndag.

   De er fra Ikea 🙂 Ganske almindelige Billy reoler

   • Fedt. Så ser jeg det nok når det kommer op 🙂

    Arh okay 🙂 Jeg savner nemlig et bedre reol system. Så den vil jeg lige tjek ud,.

 1. Årh – sikke nogen smukke reoler! Et helt mini-bibliotek. Jeg tænker, at det kunne være rigtig fedt, med en video måske? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.