23215489“Twenty years ago, America Singer entered the Selection and won Prince Maxon’s heart. Now the time has come for Princess Eadlyn to hold a Selection of her own. Eadlyn doesn’t expect her Selection to be anything like her parents’ fairy-tale love story. But as the competition begins, she may discover that finding her own happily ever after isn’t as impossible as she always thought.”

Jeg har læst de tre første bind i serien, og jeg elsker virkelig denne serie. Og coverne er bare så smukke! Jeg ved ikke helt hvad jeg synes om bagside teksten til denne bog, men jeg skal helt klart eje den og læse den snart. Jeg regner med at skaffe den så snart jeg har penge til det og tiden til at læse den! Det bliver underligt at det ikke længere er America der er hovedpersonen, men hendes datter Eadlyn (Hvordan i alverden skal man udtale det?!) Jeg håber der kommer meget mere omkring selve verdenen samt masser af aktion og så videre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.