Det er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker både film og bøger. Jeg elsker også når bøger bliver filmatiseret – enten til film eller serier. Selvfølgelig skal det gøres ordenligt! Jeg har, som så mange andre sikkert, nogle bøger jeg ville elske at se komme til live på skærmen.

Det kan efterhånden ikke være nogen overraskelse at jeg elsker Fever serien af Karen Marie Moning – i hvert fald ikke hvis du har fulgt min side et stykke tid. Derfor burde det heller ikke komme som nogen overraskelse, at jeg gerne ville se denne serie blive filmatiseret. Helt nøjagtigt vil jeg gerne have den bliver en serie, jeg tror den vil fungerer bedre som tv serie end som film. Den vil være omfattende at lave, det er jeg ikke i tvivl om, specielt de senere bøger, men åh det kunne være fantastisk!

Hvis jeg skulle vælge skuespillerne kunne jeg godt overveje Emilia Clarkson eller Dianna Agron som MacKayla Lane. Som Jericho Barrons kunne jeg sagtens forestille mig Jason Momoa eller David Gandy. Som Ryodan ville jeg vælge Stephen Amell. Som V’Lane kunne jeg godt se Ian Somerhalder. Som Rowena kunne jeg godt forestille mig Maggie Smith. Sidst men ikke mindst har vi Dani og den er lidt sværere synes jeg – faktisk har jeg ingen anelse om hvem jeg ville vælge der. Det er faktisk sværere end jeg troede, sådan at vælge skuespillere til at spille de forskellige roller. Jeg gider ikke at drømme caste alle rollerne, så dette må være nok. Det hele er blot taget ud fra min holdning om udseende og de forskellige skuespilleres udstråling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.