Jeg er lidt langsom i øjeblikket, men ligesom så mange andre har jeg været på bogudsalg. Jeg var i Bog & Ide i torsdags efter jeg havde været hos lægen, samt i Arnold Busck inden jeg tog til violin undervisning samme dag. Og jeg fik mig et par bøger. Om fredagen var jeg igen i Bog & Ide sammen med min mor hvor jeg kom til at købe mere. Jeg havde egentlig planlagt kun at købe to bøger, nemlig Vinterpiger og Draculas gæst som desværre var udsolgt.

SONY DSCSom I kan se på billedet blev til nogle flere. I første omgang hos Bog & Ide fik jeg fingre i Opfindelsen af Hugo Cabret som virkelig var et spontant køb. Jeg har hørt lidt om den, men den så så fin ud, så den røg med selvom jeg på daværende tidspunkt ikke anede hvad den handler om. Jeg fik også købt Vinterpiger som stod på min liste.

SONY DSCJeg synes virkelig det er en smuk bog! Jeg er dog ikke så glad for ryggen af den, jeg ville ønske den mindede om forsiden, oh well.

Senere samme dag da jeg var i Arnold Busck købte jeg Cujo og Full Dark, No Stars af Stephen King. Jeg er langsomt ved at skaffe mig en god stak King bøger, og jeg har stadig ikke læst en eneste. Tsk tsk. Nu har jeg jo bare det problem at jeg ikke ved hvilken af alle dem jeg har jeg skal starte med. Jeg fik også købt en anden bog, men den var til min mor, da de ikke havde noget andet jeg ville have, og de havde tre stk for 100 kr.

Om fredagen var jeg igen i Bog & Ide for at se om de ved et mirakel skulle have fået Draculas Gæst. Næ, snøft. Men kom da ud med nogle andre. Geim af Anders De La Morte som jeg hele tiden var i tvivl om, men hvad fanden, den var billig. Ondskabens Ansigt af Margit Sandemo. Bog #4 i Heksemesteren, hvor jeg har de tre første. Man kan jo lige så godt købe dem når de er sat ned. Og om fredagen havde de 25% rabat på alle deres romaner. Jeg faldt over Odins Labyrint som jeg virkelig gerne vil have min fingre i. Med rabatten kostede den kun 75 kr.

SONY DSC

2 Comments on Bogudsalg

  1. Åh sikke mange fine kup, du har gjort dig! 😀 Glæd dig til Hugo Cabret, det er en skøn bog og SÅ hurtigt læst 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.