Læste bøger: 7

SONY DSC

I september (vi glemmer lige at jeg glemte at lave sådan en her update i august) har jeg fået læst hele 7 bøger. Jeg ved egentlig ikke hvordan jeg har fået læst så mange, med studiestart og det hele. Men okay, der har været et par meget nemme bøger undervejs, og så har jeg jo lang transporttid 😀
Samtidig har jeg også hævet mit mål fra 70 til 80. (Og det startede oprindeligt med 55 :D) Men

har fået læst for meget. Men nu sætter jeg det ikke op, selvom jeg har læst 74 ud af 80 bøger.

Genrechallenge: 1
Bog på andet sprog end dansk

Huh, jeg plejer ellers at læse mest på engelsk, synes jeg. Men har haft ret mange anmelder bøger i denne måned, og det er jo danske, så fik kun sneget en enkelt engelsk ind.

Ryd Reolen: 0
Hekse

Okay. Dette er faktisk lidt pinligt. Jeg har ikke fået læst en eneste bog i denne genre. -.- på det punkt, er måneden løbet lidt fra mig. Men jeg synes jeg er lovligt undskyldt, med studiestart og det hele.

Bogudfordring: 0 / 12 forfattere
Ingen i denne måned. Jeg mangler at læse noget af fire forfattere, for at gennemføre. Jeg har dog ændret en lille smule i mine forfattere, det ved jeg ikke om man må? Men det har jeg altså.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.