Læste bøger: 10
Jeg har læst 10 bøger i juni, og er stadig foran i denne udfordring

Genrechallenge: 9
Forfatter fra andre kontinenter end Europa

Her har jeg fået læst hele 9 bøger. Emnet er lidt bredere, så det har været nemt at læse meget forskelligt.
Den bedste må nok være Bloodfever, Faefever og Dreamfever af Karen Marie Moning. Ja ja, jeg ved godt at der er to 😉 Men de er i samme serie. Der har egentlig ikke været nogen rigtig dårlige i denne kategori.
Du kan læse anmeldelser af de forskellige her.

Ryd Reolen: 7
Kvindelig Hovedperson

7 bøger med en kvindelig hovedperson. Det er faktisk de samme som også er under genrechallenge, så igen er de bedste Bloodfever, Faefever og Dreamfever.
Du kan læse anmeldelser af de forskellige her

Bogudfordring: 2 / 12 forfattere
Jeg har fået læst bøger af to forfattere på denne liste. John Lenahan som har skrevet Shadowmagic og John Green som er kendt for En flænge i Himlen. Jeg vil ikke nævne hvilken der har været bedst, for de to bøger er simpelthen så forskellige som bøger overhovedet kan blive.
Jeg er oppe og have læst 7 ud af 12 forfattere, så jeg er stadig foran i denne challenge også.

1 Comment on Bogudfordringer status: Juni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.